Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hah aferim sana bunuda yaptın demek ne diyim sen busun anca işte yalan yanlış konuş arkamdan o kadar ufaksın işte iyice küçük tamam mı olur mu sen varya tam bir ş...
siz pislik öyle kal tamam mı ugraş ugraş gereksiz

Olmuyor yapamıyorum işte...Birşeylere kızmadan, aldırış etmeden günümü geçiremiyorum...Senin üzüldüğünü görünce içim eziliyor ama ben böyleyim napayım değişemiyorum...

Ben başka yastıktayım, sen ele kuşak çözdün.
Ne ben mahremim ne sen. Kavlimizi sen bozdun.
Bahtiyar ol gözüm yok, rabbim verir sabrını...
Bu hesap böyle bitsin... Helal ettim hakkımı

hayatım senin burda ne işin var bakayım hıı, beni kadınlarkulübü'nde de mi buldun.. olmuyor ama bari burda rahat bırakk!! :))

Kimileri kendi aklını kullanarak hareket eder...

Kimileri de başkalarının aklıyla....

Dostun da düşmanın da birinci guruptan olanı nasib etsin Allah...

Dön gel dön gel alışamam yokluğuna.
Affet dön gel savaşamam yokluğunla.
Bu ev sensiz yuva değil, yuvamı istiyorum.
Bu can sensiz yaşamıyor,
Seni geri istiyorum.

Hayat gerçekten çok garip . Ya da bütün garipliklerini sadece bana mı sergiliyor ne ? İki gündür yaşamadığım şey kalmadı . Bir öyle oldum bir böyle oldum, dengem şaştı . Tam mutluyum sonunda her şey yolunda gidiyor demişken bir anda ayrıldık . Ve tam bitti artık tamamen çıkarttı beni hayatından her şeyi bitirip çekip gitti dedikten sonra yeniden birlikteyiz . Çok çok zor oldu onca şeyden sonra yeni baştan bu karara varmak çok zor oldu . Dediğim gibi nefret etsem de içimde aşkın vardı ve senin beni terk etmen bu gerçeği değiştiremiyordu . Aşkıma yenik düştüm .. Seviyorum hayır sevmekten de öte bu aşk 'gerçek aşk' .. Ne yaşatırsan yaşat 3 yıldır bitiremedin ben de aşkını .. Aslında telefonda konuşana kadar son derece sinirli ve her şeyi bitirdiğinin kanaatindeydim . Ama telefon da 1 saat konuşunca ve bana bitmedik şöyle şöyle yaparsak ilişkimiz daha iyi olur dediğinde tüm düşüncelerim değişti . O kadar çok aksini söylesem de 'seni istiyorum ben' dediğinde .. Belki en doğrusunu yaptım belki de yanlış yaptım ama aşığım . Aşık olduğum için her şeyi yaparım bana ne yaparsan yap sana geri gelirim .. Aşk nedir sen de yaşadım ben çünkü .. Birini can-ı gönülden sevmek nedir sen de gördüm .. İçim rahat şu anda huzursuz değilim . İnşallah bundan sonrası da bizim için en güzel şekilde olur . Tekrar aynılarını yaşamaya dayanamam .. Allah'ımdan seninle sonsuza kadar birlikte mutlu mesut olmayı diliyorum .....

Her şeye rağmen sana hala çok aşığım ...

..

Bitanecim, sürprizinin bu olduğunu hiç tahmin edemezdim.
Ama nasıl takarım ki ben bunu, parmağıma yakışmaz gibi geliyor
Heleki babamın hala rızası yokken..

Yarın yağmaz umarım ,yağsa da eve tıkılmayız.Ay,içim karardı karanlık,puslu havadan!..

Çok pişmanım senden vazgeçtiğim için..artık çok geç biliyorum..sensiz bu ömür nasıl geçer?öyle çok özlüyorum ki seni...

Off offf...O nasıl kaba saba açık saçık sokakvari kelimeler.. Bu kadarını ummuyordum.. Biraz olsun hanımefendilik vardır diye düşünmek istiyordum halbuki...:26:

Hee ayrıca bunun evlilik teklifi olmadığını belirtmene gerek yoktu ama söyleyiş tarzınla yırttın hayatım
"Sende bana ait olduğunu gösteren bir parça olsun istedim sadece, takmayacağını,takamayacağını bilsem de..."
Evlilik teklifin çok daha özel ve de farklı olacakmışmış:78:, çıtanı çok yükselttin aşkım söyliim

ne yapmaya çalısıyorsun kiii........
anlamıyorum artık ama tükendim ben .........

ne olur söyle artık.

Yanımda olsan da nefesini hissetsem,sarılsam,öpsem.
Cok ihtiyacım vaar.

seni özlüyorum dedin dün. ben de diyemedim. sen evli ben nişanlı olmasaydım diye başlayıp giden hayallerine keşke diyemedim. tüm kalbimle seninleyim...

Bebegim cok kilo aldin ama ya herseyi gectim zaten minyon tipli bi sarisinsin yanaklarin kocaman olunca bebek gibi oluyorsun. Ama ben senin hasin bakislarina asik olmustum kilo ver hayatim lutfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…