Hayat gerçekten çok garip . Ya da bütün garipliklerini sadece bana mı sergiliyor ne ? İki gündür yaşamadığım şey kalmadı . Bir öyle oldum bir böyle oldum, dengem şaştı . Tam mutluyum sonunda her şey yolunda gidiyor demişken bir anda ayrıldık . Ve tam bitti artık tamamen çıkarttı beni hayatından her şeyi bitirip çekip gitti dedikten sonra yeniden birlikteyiz . Çok çok zor oldu onca şeyden sonra yeni baştan bu karara varmak çok zor oldu . Dediğim gibi nefret etsem de içimde aşkın vardı ve senin beni terk etmen bu gerçeği değiştiremiyordu . Aşkıma yenik düştüm .. Seviyorum hayır sevmekten de öte bu aşk 'gerçek aşk' .. Ne yaşatırsan yaşat 3 yıldır bitiremedin ben de aşkını .. Aslında telefonda konuşana kadar son derece sinirli ve her şeyi bitirdiğinin kanaatindeydim . Ama telefon da 1 saat konuşunca ve bana bitmedik şöyle şöyle yaparsak ilişkimiz daha iyi olur dediğinde tüm düşüncelerim değişti . O kadar çok aksini söylesem de 'seni istiyorum ben' dediğinde .. Belki en doğrusunu yaptım belki de yanlış yaptım ama aşığım . Aşık olduğum için her şeyi yaparım bana ne yaparsan yap sana geri gelirim .. Aşk nedir sen de yaşadım ben çünkü .. Birini can-ı gönülden sevmek nedir sen de gördüm .. İçim rahat şu anda huzursuz değilim . İnşallah bundan sonrası da bizim için en güzel şekilde olur . Tekrar aynılarını yaşamaya dayanamam .. Allah'ımdan seninle sonsuza kadar birlikte mutlu mesut olmayı diliyorum .....
Her şeye rağmen sana hala çok aşığım ...
..