İçimi dökmeye ancak gelebildim..Allah'ım biliyorum beni sınıyorsun ne kadar acı çekebilirim neleri ne kadar kaldırabilirim ne kadar içime atabilirim beni sınadın hep..Ama ben de en nihayetinde bir insanım ancak bu kadarını kaldırabildim daha fazlasını bu aciz bedenim kaldıramaz..Yapamaz,edemez,onun işkencelerine razı gelemez..Neyini sevdim ben onun allah'ım ? Beni sevmemesini mi ? Bana değer vermemesini mi ? Bana hakaretler edip o çok kötü küfürleri etmesini mi ? Neyini sevdim nasıl sevdim neden sevdim ? Nasıl bu kadar kör oldu gözlerim nasıl ? Onca şey gözümün önündeyken nasıl göremedim ? Uyuşturucu gibi bağladı beni kendine sonra da kendisinden asla vazgeçemememi sağladı . Neler yaptı bana ne eziyetler etti kaç günüm gecem ağlamakla geçti mutsuz geçti . Değer miymiş ? -Değmezmiş . Kesinlikle değmezmiş . Eveet sana ne desem ki nası tanımlasam seni ? Bu kadar mı acizdin bu kadar mı zavallıydın ? Benden onca şey aldın sürekli ilişkimiz için bir şeyler verdim durdum . Çöpe atmak için mi almıştın onları ? Seninle yeniden barışmam da çok yanlış hatta en yanlışmış . Benden vazgeçtiğini zaten göstermiştin neden gidipte umutlanıp sana geri geldim . Üstelik bu kadar üstüne düşme dedin ilişkimizin . ve kavgalarımızın nedeni de 'çok konuşmamızmış' . Kavgalarımızın nedeni ne biliyor musun ? Senin saçma sapan şeylere sinir olman . 1 dakika geç yazdım diye sorgulamaya ve hakaret etmeye başlamarın yüzünden kavga ederdik . Sen sinirliyken hiçbir şey dememem gerekirmiş . Halbuki öyle hakaretler ediyorsun ki ben nasıl sessiz kalayım nasıl susayım ? Bu zamana kadar bile çok sustum ? Neler dedin bana bir düşün istersen canıma okudun resmen . Yine de 'seviyorum' dedim . Bunlar geçer gider düzeltiriz birlikte mutlu bir hayat süreriz dedim . Yanılmışım hem de çok .. Bir insan kendini bu kadar ezdirmemeliymiş . Sevdiği olsa bile ... Barıştığımızdan beri bir garip tavırlar . Sadece faceden arkadaşlarını bana gizlemişsin aşkım dedim diye bana bağarmaya hakaret etmeye başladın . Ve bugün de sırf iki mesajım da sürekli soru işareti koyduğum için (haklı yere koymuştum halbuki) beni ara dedin aradım ve :: resmen anlatamıyorum ya resmen ağzıma ettin yani . Buna ne hakkın var dedin neden soru işareti koyuyorsun ...... dedin . Seven insan böyle saçma bir şeyden dolayı ayrılmaz . Bahane , bahane , bahane .... Çoktan kendinde bitirmişsin beni . Ve beni sevmekten vazgeçeni asla hayatımda tutmam . Üzülüyorum ama benim 3 yılım senin gibi kıymet bilmez birisine harcandı diye .. Aşk'ım kıymet bilmez ellerde heba oldu diye ... Sana uzunca bir mesaj attım okumuşsundur . Cevapta yazma sana dair hiçbir şey görmek istemiyorum . Sen sevginin , aşkın kıymetini bilmeyen bir insansın . Millet kendisini sevecek insan ararken sen elindeki kör kütük aşık sevgiliyi kaybettin . Şimdi o yalan dünyandaki o yalan insanlara gidebilirsin . Hakettiğin yerdesin artık . Bu da kendime sözüm olsun : 'Arkandan tek bir damla gözyaşı bile dökmeyeceğim.' ..... Hoşçakal ..........