Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
midemde kelebekler uçuşmuyoo develer güreşiyoo resmeeennn heycandannn ölüceeeeemm Sevgiliiiiiiiiiimm

Neden böyle sacma düsünceler var kafamda?
Oysa ki ne bileyim böyle mi olmalıydı?
Rabbim yardım et. En iyisini bilen sensin.

Allahım iyi ki seni çıkardı karşıma şükürler olsun aşkımm Allhımm huzurumuz hiç bozulmasın mutluluğumuz her geçen gün daha da artsın,sen de beni özledin biliyorum ama ben daha çok özledim biliyo msun seni? sağ salim gel artık canımmm cansın işte sen,senin de bana dediğin gibi " sen yoksan ben yarımım"

ne kadar tanışmamın absürt olsada beni çok sevdiğin için tşk ederim aşkımmm bnm iyki varsın kalbimin sahibi hiç gitme seni çok seviyorummm

Aşkım ya herşeyin hayırlısı..Biz beraber sağlıklı mutlu olalım da nerede oturduğumuzn bi önemi yok bitanem benimm

Bliyorum seni kırdıgımın farkındayım fakat seni sevıyorum. Sinirlilik benım huyum ne yapsam sakin olamıyorum sadece sana degıl aileme karsıda bu böyle bu bir gerçek . bebegımızı en az benım kadar ıstedıgını bılıyorum fakat dıle getırmedıgın ıcın ıstemıyorsun sanıyrum bır ton dusunce kafamı kurcalıyor ben sensiz yapamam sen benim hayatıma gırdın gırelı hersey degıstı ıyıkı senınle evlenmısımmmmmmm cok mutluyum arada huysuzluklarım oluyor idare et sımarıklıgıma dayanıyorsun cok dayanıklısın kocacım

Dürüstlük pahallı bir mülktür...Ucuz insanlarda bulunmaz....

sıkıldım senden. bi rahat ver görüşmek istemediğim belli değilmi açmıyorum telefonunu işte. çok çabuk sıkılan yapım var bunu sana nasıl belli etmeliyim daha başka??
Ben müsait olduğumda ararım işte.. siz emeller hep böylemisiniz boğma beni yeter artık arama... her gün her gün ne bu ya.. kocamdan fazla konuşuyorum seninle..
bide bugün yaptığına deli oldum. al da.......................... kartını.. kıskançlığın bu kadarına da pes... napim senin kıytırık kartını ben.. suyu çıkar yakında bununda..
ooff keşke biraz daha mesafeli olmayı başarabilseydim..

kımseye söylemezsem patlıcam garı
forumda yengemı buldum ama benım kım olduğumu bılmıyor hemende nasıl anladıysam

selam yengoşşşş bende burdayım

Kabul ediyorum çok üzülüyorum hatta kendime verdiğim sözü de tutamadım.. Gözyaşlarım benden bağımsız bir şekilde akıp gidiyorlar .. Hele ki o aşk kokan sahne de ... Birbirine aşık çiftler bile görmek istemiyorum artık .. Canım acıyor , kalbim sızım sızım sızlıyor .. Ben nasıl dayanacağım buna . Hala ses soluk yok senden tamam bitti e neden hala fotoğrafımız ve yazdığım yazılar duruyor facebook'unda ? Bitirmeyi çok istiyordun madem neden hala o fotoğraf duruyor ? Gitsene işte çıksana aklımdan da , kalbimden de ne duruyorsun hala ? Anılar... Anılar.... Her şey de izin var , hemencecik geliyorsun aklıma . Ama hayır ben böyle birisini hatırlamak istemiyorum artık . Sen bir HİÇ'sin . Ve mümkün olduğunca yaptığın kötülükleri hatırlatıp kendimde tamamen bitireceğim seni tek bir izin bile kalmayacak . . .

Son düzenleme:
bugün elimi tuttun ya kalbim ağzımdan çıkıp gidecekti neredeyse. sıcacık ellerin ruhumu ısıttı. ama senden uzak durmam lazım...

Sesini neredeyse iki haftadir duymadim! ve daha en az bir hafta duyamayacagim! Ne zor boyle.. Isyan edesim geliyor. Varken yok gibisin hep boyle olmasini istemiyorummmm, herkes gibi adam gibi bi is yapsan; sabah cikip aksam evine gelsen olmaz mi? Her ay sana veda etmekten biktim arik

Bilmiorum, Allah sonumuzu hayir etsin :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…