Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özledim bitanem... ama olmayacak bir şey için çabalamam anlmsızdı evet başksyla devam edyorum yola ama amacım sadce seni untmak senden uzaklaşmktı yapamıyorum kimse senin gibi olmuyor sesini özledim bakşnı, sarlmalarmzı herşeyi özledim herşeyden önce SENİ özledim. herşey bana seni hatrltyor herşeyde seni aryorum, seninle başlyorum güne senin fotğrflnla ve yne günmü öyle btryorum. ben araymyorum lanet olsun yapmyorum sana arma beni dedm pişmanım hemde çok pişmanm sana ihtyacm var senin sesne gülşne kızmalarna kıskanmalrna .. seni çok sevyorum masum değiliz hiç birimz masum olan tek şey sana olan sevgim. benim kadr sevmyorsun biliyorum.. ne olur biraz düzel esksi gibi olbilmek için biraz çaba göter.. düzeldim desen inancım biliyorum ama yap bunu beklerim seni esksi gibi gün sayarım dönmeni beklrim sadce sesini duyup mutlu oldğm günlerdeki gibi. çok özledim aşkım

Senin kurnazlığın bana sökmez.
Görüştüğümüzde anlatınca ne yapacağını şaşıracaksın.
Yüzünü görmek için sabırsızlanıyorum.
Sonra da alaycı gülümsememle seni daha da çok sinir edicem.

Fazla ileri gitimin seni üzdügümün farkindayim ama öyle bir amlamsiz soru sordunki bi an sinirlerime hakim olamadim iste

çok özür dilerim aşkımm yanlışlıkla aramanı reddettim inşallah bir daha ararsın seni çok seviyorum

bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardıı
ömrümü sana verdim dönüp baksan ne vardıııı

halimiiz içler acısıı diiğğmii caaağğnımm ama hakettin güzelim kusuraaa bakkmaaa madem ööylee bizde böyyleee

Değiştin diyorlar. Hayır! Kabul etmiyorum.
Ben kademe atladım sadece, artık uzun uzun susabiliyorum...

Elif Şafak

sen varya bana neden sürekli ders saatlerini soruyosun her hafta bu işkenceyi yapma bana sevmiyorum işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümün içine içine bakma sevmiyorum seni beee
artık aşka inanmıyorumm ben içim herşeye boş saat sorma ders sormaa yaa bişey ilmiyorum beeeeeennn

"Oysa ilk görüşte aşka inanır mısın sorusunun, en anlamlı cevabı Sendin..."

o cevap hala SEN'sin ama senden daha çok aşık olduğum iki miniğim var şimdi..üç erkeğin aşkı kalbimde

Merhaba sevgilim.

Derslerimin ve stajımın bitmesine sadece 4 hafta kaldı. 1 Haziranda da mezun oluyorum biliyorsun ki. Kızacaksın ama baloya bir arkadaşımla gitmeye karar verdim. Bana nasıl davranacağı hala umrunda mı?

Haziranın 3. haftası gibi de kep atıcaz, en son o konuyu konuşuyorduk, sonuca bağlamamıştık, gelebilir misin acaba?

Yarın da dış çekimlerimiz var. Sevgilim. Seninle konuşmayı çok özledim. Gülmeni, güldürmeni, telefonda yanıp sönen ismini görmeyi özledim. Özledim.

Sınavım var yarın hala tek kelime çalışmadım. Gittin gideli her şeyi erteliyorum, hep boş veriyorum. Kıyafetlerim her yerde, sabah rastgele seçip giyiyorum. Bazı olaylar oluyor site içinde anlam veremiyorum. Üzülüyorum. Sesinle güç buluyordum. Beni anlamıyorlar ki. Zayıflıyorum. Akşamları yemek yemiyorum. Anneme anlatıyorum seni, o da anlamıyor. Gelecek güzel günlerden bahsediyor bana, ben sensizse o günler, gelsin istemiyorum.

Çünkü eğer sana anlatmayacaksam her yaptığım şey anlamsız.

Sevgilim.

"Sen hayatta insanın karşısına çıkabilecek en doğru eşsin. Seni de ben kaptım."

"Sevgilim
Yeşil eriğim benim
Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…