Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden benimle ilgilenmiyosun, sana dünyanın en güzel hediyesini verdim, çok istediğin bebeği, karın hamile.
İstiyorum ki öğlen yemeğini yedin mi ? diye sormanı. Telefon ettiğinde işler nasıl demeni değil !!!
Anla beni çünkü kaybediyosun beni...

Başka türlü olsaydı daha iyi olurdu tabi...
Mesela sen daha düzgün durabilseydin karşımda,
insaniyetsiz tarafının dirilişine müsade etmeseydin ya da madem oyun oynuyorduk hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini, perdeler kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine...
Öyle ki bende alkışlarla uğurlasaydım seni,
hayal kırıklıklarıyla değil...

Kot pantolonun üstüne bu havada ceket giymiş olan yakışıklı adama buradan sesleniyorum: Kurdeşen dökeceksin bu havada yahu. Allah sahibine bağışlasın ama, maaşallah maaşallah. Rabbim özenmiş yaratmış seni. Oyşşş. Neyse, öhöm.

bonibon kapağından çıkan harflerle ismimizi oluşturacaksın diye bonibon kusacağız sevgilim ya içindeki çocuğu büyütelim artık

“Rüzgar yine kokunu getirdi,
Anlayacağın bu gece de "Canım Burnumda...”

Güzeller guzeli ablacim benim, sen istersen volkanla git ben gelmesem de olur demeni yerim
Ama senle gideceğim evet askımı cok özledim ama sana sözüm vardi. Bu oyunu ne kadar görmek istediğini de biliyorum.
Belki şansımız yaver gider de askıma da bilet buluruz
Hem de yanımızda
Askim ve kardeşimle tiyatro keyfi yaparız harika olur

Üzülmene hiç dayanamıyorum . .
Alsam göğsüme bastirsam seni . .
Tüm acılarını dindirebilmeye kudretim yetse . .
Ben senin evlenme teklifine evet demişim,gönlüm sana yazılmış . .
Hep yüreğinde atıyorum ya,
Varsın geç olsun varsın ailenin gelmesi sonraya kalsın . .
Hiçbirşey senden önemli değil,ne olur anla artık . .

birgün ona:
''ah be bebeğim seni beklemek öyle zordu ki!!!ama geldin ya gerisi mühim değil.iyi ki geldin dünyama''
demeyi öyle çok istiyorum ki....

İyi ki gelişlerini bana söylemiyorsun askim... Bak bu sefer de uyutmuyorum heyecandan! Sanki ilk buluşmam!
Seni ne çok özlemişim ben ya... Allah'ım hayirlisiyla bizi ilelebet kavuştursa ya

Cık cık, ama bu olmadı. :)
Hakaret edip, saygısızlık yapıp mesaj içeriğini değiştirmekte ne demek?
Kötü içerik çoktan yaptım.
Mesajı silsen kaç yazar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…