Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hihi
Yumuşucağını biliyordum.
Sen bana kızamazsın ki.
8 günümüz kaldı ya, heyecandan ölüyorum.
Biraz sinirleniceksin biliyorum ama akşamda ilaçlarımı almaya çıkmam lazım.
Billiyorsun değil mi?

Son düzenleme:
yine gidiyormussun... hemde kus ayriliyoruz. gittigini baskasindan ogreniyorum. ne aci... seni severken boyle olmasi ne aci.. seni severken bi baskasinin bana yakinlasmasina izin veriyorum, belki bu sekilde unuturum diyorum. civi civiyi soker mi? bilmem.. ben kendimi kaybettim artik. kontrol bende degil. sen de biraktin. uzun lafin kisasi ben hic bilmiyorum sensiz ne bk yerim!

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bi muma ateş olmak mı,Yoksa yanan ateşe dokunmak mı? ......ŞEMS-İ TEBRİZİ

Son düzenleme:
Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! ..............ŞEMS-İ TEBRİZİ

Son düzenleme:
Gözlerimin içine bakıp da gülümsemeni özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm

“Babalar! Annelerini ne hale getirdiyseniz, çocuklarınız da öyle olacaktır. Çocuklarınızı nasıl görmek istiyorsanız, annelerine öyle davranın!”

bana değer vermediğin kadar,
seninde değer göremiyeceğin bi hayatın olsun

bugün çok çok çok güzeldi kiiii
ama yarın daha da güzel olacak çünkü birlikte alışveriş yapçazzzzz

hayatın boyunca unutama beni.
bana yaptıkların boğazında bir yumru olarak kalsın hep.
en büyük pişmanlığın bana yaptıkların olsun.

Tüm kızgınlıklarımın,kırgınlıklarımın baş aktörüsün sen...kaçamadım,yanındayım ama o kadarda uzak ey sevgili.kavuşmak istemem!her ayrılık daha zor olacak.gel ve gitme

Bilmedigin cok sey var;söyleyemedıgım icime atıp biriktirdigim cok sey var...Keşke böyle olmasaydı,en azından ben böyle hayal etmemiştim...Seni herseye ragmen cok sevıyorummm nefesimmm

sevgiydi aşktı benm ki si sana belki başkalarının gözunda aptallık bazen bende diorum kendime ama bilmiorum aldatgında seni tekrar neden kabul ettım bilmiorum ilk bişeyleri yasadm insandın ama korkuorum aslında artık bu kelmeyi de kullanmak istemiıorum neyden cok korkarsa o basına gelirmiş allahım dan aldatmanın cezanı senin beni ömür ateşler gbi cayır cayır severek... bni canından cok severek öde sana bedduam buydu her zamnada bu olucak teşler gbi korlar gbi beni cayır cıyr sev aklın bile alamasın bana olan sevgini allah hayırlı ve nasip etsın bunu görmemi .... kocam olmanı istiorum allhım hayırlı eyler inş. huzurlu mutlu saglıklı bi aile olalım herkez bizi gözstersın mutluluğumuzu bana olan sevgini düşkünlüğünü onlarım bile alamasın senın bana olan sevgını aynı senın aklının almayacagı gbi amin mutlu bi evlilik yaarız alahımıznda hayırlı eylemesıyle bizi amin
...

Bütün aksiliklere rağmen seni seviyorum.
Tamam romeo Juliet değiliz olamayız da olmak istemem çünkü onlar beraberliği yaşamadan ayrılanlardan...
Hatta kimi zaman tom ve Jerry iz seninle...
Olsun ya... Bizimki de boyle bir hikaye iste.
Huzurumsun sen ben benim...
Tam 1 sene olacak parmağıma yüzüğünü takali.
Ben senin olmak istiyorum artik...
Sonsuza kadar...

askim o sesi agzimla yapmamistim ben,gerci kokudan sonra anlayip caktirmadin ama,yinede soylim.Ühühühü

Allah'ım sen görüyorsun ya, sabrediyorum.
Sana havale ediyorum Rabbim.
Ama derler ya, eden bulur diye.
Oda ona aynısını yapmıştı.
Yazık :/

Son düzenleme:
Blöf yapayim dedim ama aklimi iyi basima getirdin.
O söylediklerimin dogruluk payi olamazdi zaten.
Düsüncesi bile nefesimi keser.
Seni, seni sevmeyi cok seviyorum.

Cannımmmmm
Bugün birkez daha beni ne kadar çok sevdiğini anladımmm
Çok teşekkür ederim
Seni çok seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…