Tam da istediğim zamanda karşıma çıkmıştın ama istediğim kişi değildin.Ben istemedim sen ısrar ettin,peşimden koştun.Çoğu kadının hayal bile edemeyeceği şeyleri yaptın benim için.Hiç sevmöedim o zaman içinde bulunduğumuz durumu.Benim için yaptıklarını kimseye öyle ballandıra ballandıra anlatmadım.Gün geldi yalnızlık canıma yetti çevremdekilerin hiçbirisiyle aynı hayat görüşünü paylaşmıyordum.Senle çok ortak yönümüz vardı.Bir anda bu kadar ilgiye de kayıtsız kalamadım ve senle bir yola çıktık.Ben sana alıştıkça sen şımardın sürekli benden bişeyler istedin ,sürekli şikayet ettin ve çok kötü biçimde ayrıldık.Sonra ben hayatımdaki en büyük hatayı yaptım senin bana geri dönmeni istedim resmen gururumu ayaklar altına aldım.O aralar bu şehirdeki belki de tek dostumu kaybetmiştim.Neyse sonra birleştik ama hiçbirşey eskisi gibi değildi sen şımardıkça şımardın,sözüm ona kıskançlıkların beni canımdan bezdirdin.Çok sürmedi zaten eften püften bir sebeple yine ayrıldık.İki ay falan hiç konuşmadık ben hastalanmıştım en son konuştuğumuzda ve evde yalnızdım,sana demiştim acil bişey olursa arayayım mı diye ,ama çok çok acil olursa ara demiştin.Onu hiç unutmıyacağım.Senle birlikteyken etrafımdaki insanları arkadaşlarımı muhtemel 'kısmetlerimi' hepsini kaybetmişim ve tek başıma kalmışım.O yazki ayrılığımızda yapayalnız kaldığımı anladım.Sonra son bir şans verdik birbirimize yeniden başladık.Ben sürekli ne zaman ne olacak diye korkuyla yaşadım.Senden ayrılmaktan hep korktum yalnız kalmaktan alışkanlıklarımı değiştirmekten.Ne zaman sana mesafeli davranmaya başlasam bu sefer sen üstüme düşmeye abartılı sevgi gösterileri göstermeye başladın.Annem babam artık senle evlenmem gerektiğini düşündü,üç yıl olmuştu beraber olalı, üzerimde baskı kurmaya başladılar.Sürekli evlilik lafı geçmeye başladı her konuşmamızda bu da seni benden iten yeni bir neden oldu.Seni artık sevmiyorum ,galiba hiç sevmedim yani tabi sevmişimdir ama hiç aşık olmadım,her zaman aşkım diyorum ya ,alışkanlıktan o.İçimden gelen birşey değil.Senle bir ömür boyunca beraber olamıyacağım.Senle ayrılmaya ve ayrılık sonrasına hazırlanıyorum.Başkalarının eşleri çocukları,evleri ,arabaları ,evcil hayvanları hakkındaki konuşmaları o konuda anlatacak bişeyim olmadığından susarak ve gülümseyerek dinleyeceğim.Eski hayatıma döneceğim daha az eğlenceli ama daha huzurlu,özgür ve eski arkadaşlarım yanımda olmadan.