Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babacımm, hayırlı yolculuklar, çabuk gidip çabucak gel

Benim de alışverişim geldi. :) Akbatı yolları göründü bize bugün. Anneciğime de ne alsam acaba ?

ya ben naptım sana?neden yaşattın bana bunları..
seni tüm kalbiyle seven,hayttaki tek amacı seni mutlu etmek olan bu kızdan ne istedin?
herşeyimi verdim sana,kendimi sana adadım..daha ne yapsaydım ölse miydim?
bir tek kötü söz söylemedim,bir defa bile eleştirmedim seni..
canımdan bir parça olmuştun!
ben senin bir gülüşün için neler yaprdım biliyo musun?
neden sana verdiğim değeri anlamadın?
çok merak edeiyorum hiç mi aklına gelmiyorum...
gerçi artık gelsemde farketmezki...
sen benim içimi yaktın!sen beni öldrüdün..
arada bi bakıyosun bana..belki bir gün dönersin de bilemem..
ama bildiğim bişey var ..ben sana dönememki!
öyle derin yaralar açtınki bende..yüzüne bakmaya korkuyorum!
Ben yine kötü bişey söylemicem!Seni iyiliğimle yenicem ben!
Ben seni ALLAH'a havale ediyorum!!

Son düzenleme:
beni bu hale sen getirdin şimdi her gün cnm yanıyo eski günlerimizi çok arıyorum sana en çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda beni yanlız biraktın beni başkalarına değiştin içimdeki haykırışlarımı duymazlıktan geldin sana zerre güvenim kalmadı dua etki ikna olayım yoksa bilmiyorum ne olur sensizliğin ilk günü zor ewt hiç bi yere sığamıyorum belki ama dayanıcam ve görecez sevgini aşkını yalanmıydı hepsi görecez cuma günü allahıma sığınıyorum uğruna neler yapmiştim terminalde arkandan nasıl ağlamıştım boğazıma bişey düğümlenmişti sanki nefes alamamıştım biz neden böyle olduk sana inanmak çok istiyorum ama sanırım çok zor olacak tek bildiğim ve inandığım bi şey var seni halen çok çokkk seviyorum

Beni gerçekten tanıyor musun? Sanırım hayır yoksa anlardın neye kızdığı mı...Arkadaşların olmadan beraberce vakit geçirmek istediğimi hissederdin

hayırlısıyla git canım inşallah..en son dişinde o büyük deprem anında oradaydın yaa:26:
ne yalan söyliyim korkuyorum...Allah ıma emanet ol..inşallah güzel gelişmelerin başlangıcı
olur..

sabah dışarıda kahvaltı keyfi,öğleden sonra piknik...teşekkürler canım ailem

♥ Ben yüreğime
Kördüğüm bilmişken seni
ne olur sende Dünyalık sevme beni ♥

dün akşamki birden bire aşkım ben çikolatalı pastayı çok severim sen neli seversin sorusunu 5 gün sonraki doğum günüme alacağın pastayı belirlemek için sorduğunu biliyorum sevgilim ama çaktırmadım tabiii

forum takipten gördüm direk girdim

ertu allah belanı versin şarklara gidip bidahada dönemeyesin.

bukadar

yuuh tam bir yalaka olmuşsun bakıyorum!
noldu arkadaşsız mı kaldın ben yokken?
neyse sana da bu yakışır.
yalaka ve hayalci.

bazan bir günü bölüşüyoruz. sen farkında değilsin. sen bölüştüğümüz günün farkına varıyorsun sonra. sonra güneşle, gökyüzüyle aram bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…