Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu yapmalı mıyım?
anlatmalı mıyım herşeyi o'na. :44:
bende yaşadım aynısını o kız yaşamamalı.
off

Off bitanem ya,sensiz vakit bile geçmiyor,anlamını yitiriyor her şey..bir de sen bana kalkmış sen beni önemsemiyorsun orda burda geziyorsun diyorsun..akşam yediye kadar dersim olmasının,sonra da arkadaşımı acile götürmenin neresi gezmek.boşuna kızdın bana..

Erkeğin iki şansı var ; Güzel kadın, Çirkin kadın.
Ama kadınların ki öyle mi ?
Bunun öküzü var, ayısı var, odunu var, kütüğü var
Var da var yani

senin için geldim bu şehre. senin yanında yakınında olmak için içimdeki hasret ateşi sönsün, doya doya sarılayım diye. ayrıldık. senin için çevremi ailemi, arkadaşlarımı bırakıp geldim. şimdi canım sıkılıyor bu şehirde. insanlardan sıkılıyorum. biri benim için "benim yaptıklarımı" yapsa ona kör kütük aşık olurdum. hayat boyu bırakmazdım. böyle diyip diyip, sonra da kalplere sevgiyi koyan allah'tır diyorum. benim gibi sevdirmedi seni. hayırlısı değilmiş

senle vakit geçirmeyi çok özledim esra ( senin yerine bir arkadaş koyamadım koyduklarımda kalıcı olmadı hiç. şimdi canım sıkılıyor. sen yanımda olsan hayatımda olsan deliler gibi gezer, tozar, herşeyle dalga geçer gülerdik ne aşk acısı kalırdı ne başka bişi.

Son düzenleme:
*.*.*.*. aslında benim gözlerim kahverengi:güneş'e çıkınca ela,sana'da bakınca fena oluyor!........

Senin gibi embesil bir kıza nasıl katlanıyorlar,bilmiyorum.Allah yardımcısı olsun çevresindekilerin.

Yarın son... Gene ayrılık vakti...
Artik hep beraber olmalıyız
Gel gitler olmamalı...
Yoruldum ayrılıklardan...

Yarın son... Gene ayrılık vakti...
Artik hep beraber olmalıyız
Gel gitler olmamalı...
Yoruldum ayrılıklardan...

kavuşmamıza bir gün var ama ben daha sana kavuşmadan, ayrılığımızda içime oturacak közü hissediyorum :2: Hayyal arkadaşın hislerine bürüneceğim zaman gelmesin istiyorum. hep yakınımda yanımda ol istiyorum sevdiğim...!

suyaa yazı yazmak gibi seni sevmekkkkkk

seninle evlenmekle doğrumu yapıyorum bilmiyorum.. bu aralar en çok düşündüğüm konu bu umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsın...:106:

eğer rüyalarıma giren tek erkek sen değilsen artık...
kurtuluyorum ben bu acıdan demektir...

inşallah mutlusundur, benim gibi bu kadar çok seven bir salağı zor bulursun.
geçmiş olsun artık...

evet unutmak istiyorum,cok istiyorum.. umut baglamiyorum sana,tekrar birlikte olacagiz diye bi beklenti icerisinde de degilim,hele ki sana tekrar msj atmak falan..kesinlikle yapmam.
keske uzatsaydin elini de "hoscakal" deseydin,vedalassaydik.hirpalamasaydin bakislarinla. bakmasaydin oyle kotu kotu..
nedense her telefon calisinda hala icim titriyo.telefonumdan nefret ediyorum.unutmak istiyorum,zor oldu ama bitsin.
amacsiz seyler yapiyorum bu ara. kendimde degilim,aklim bi karis havada. olmasaydik boyle keske..
seni bilmem de ben bu ayriligi haketmedim arkadas!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…