Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkım iyi ki bugün gitmedin, çok mutlu oldum. yarın git akşama hemen gel beni yalnız bırakma :)

İnsan sevdiginden baska hic bir erkegin yanında huzurlu olamıyor.
İcten davranamıyor,gülemiyor.
İyi ki sevdigim bir adam var. Rabbim bizi ayırmasın.
Akıl fikir ver bana da Allah'ım!!!!!!!

canım dedem,ölüm yıldönümüne çok az kaldı..her gece rüyama geliyorsun,çocukluğumdaki o asil halinle yanımdasın..dedeciğim seni çok özledik

canım dedem,ölüm yıldönümüne çok az kaldı..her gece rüyama geliyorsun,çocukluğumdaki o asil halinle yanımdasın..dedeciğim seni çok özledik

offff offff be de çok özlerim aksakallı dedeciğimi..
Rabbim nur içinde yatırsın hepsini...

pırıl pırıl kara gözlerine kim bakacak...kime sesleneceksin muhteşem sesinle...kimin çocuğunun babası olacaksın çok merak ediyorum...bana yar olmadın kimseye de olma diyesim var ama...senin suçun yok ki...bilmesen de esmerim...ben seni özledim...

..... Görmekten usandım çatık kaşını Gülüşün ellere nazın bana mı?

____xxxxxxxxxx______xxxxxxxxxxx
___xxxxxxxxxxxxx___xxxxxxxxxxxxx
___xxxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxxxxxxxx
___xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_________xxxxxxxxxxxxxxxxxx
___________xxxxxxxxxxxxx
_____________xxxxxxxxx
______________xxxxxx
_______________xxxx
_______________xxx
______________xx
_____________x

offff offff be de çok özlerim aksakallı dedeciğimi..
Rabbim nur içinde yatırsın hepsini...

bende çok özledimmm dedeciğimiii çok küçüktük dedem ablama künye almıştı diye surat yapmıştım bana almamıştı sonra yüreğim sızlamıştııı 3.sınıfa gidiyordum istanbuldan köye gelmiştikkkç annemler fındık toplamaya gidiyordu ve ben 9 yaşımdaydım fındık toplamak yerine felçli olan anneanneme bakmak(altını almak yemeğini ilaçlarını vermek) ve evin işlerini yapmayı tercih etmiştim. bulaşık yıkarken dedem geldi yanıma kızım sana ne alayım çarşıya çıkıyorum demiştiii.. cipsi demiştimm anlamamıştıı bilmiyordu çünküüü en son çikolata al demiştimm getirip almıştı böyle kırmızı bir cildi vardıııı vay beee anneannem senelerdir felçli yatalak onun ölmesini beklerken sapasağlam adam gittiiiii ve anneannemde halaa yatalak 10 seneden berii... ahh bee dedemmm özleniyorsunn

ahh ahhh..çok aşığım sana..haftasonumuz harika geçti ama yetmiyo ki artık..keşke her günümüz beraber geçse artık
salı günü yine resmi tatil ve yine beraberiz

Sevgili eski sevgilim:)

daha geçen hafta buraya seni unuttuğum için mutluyum yazdım ama ben seni özledim(( Sana sarılıp yatmayı özledim, bana gece anlattığın kedi-köpek masallarını özledim..

Gece kalkıp bana su vermeni özledim,hatta ve hatta saçlarımla dalga geçmeni özledim.

Belki de değmezsin bu özlenmelere ama yine de seni özledim.

Allahım kim eski sevgilisini unutmak istiyorsa ona yardımcı ol ve bu dünyamızı da ahiret hayatımızı da güzelleştirecek eşler nasip eyle.

heee ucuz insan heeee bu kadar işteee ohhhh burnundan getircem huhu:))

kırgındım,öfkeliydim sana..
öyle acıttınki yüreğimi bir ömür sürse acım dinmeyecek sanırdım..
yıllar geçti artık acımıyor yüreğim..
unuttum herşeyi..
sadece merak ediyorum..
bana yaşattıklarından sonra hiç acımadı mı yüreğin..
şimdi bana yaşattıklarına değil..
senin adına acıyorum..
acınacak halde olduğun için..
ve birzamanlar duyduğum o büyük sevgiyi hiç haketmediğin hiçe saydığın için........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…