Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyan beeğim çok özledim seniiiiiiiiii ,uyanda o japon gözlerinden öpeyim :)

keşke onun burayı okumasını beklemek yerine yüzüne haykıracak cesaretim olsa... şunları demek isterdim;

hangi insan evladı benimle görüşürken, beni çok özlediğini söylerken ve 2 gün önce yemeğe çıkalım akşam birlikte olalım derken, 2 gün sonra başka biriyle evleneceğini söyler?
nasıl bir karakterdir bu? evleneceği kıza da şunları söylemek isterdim; iyi tanı karşındakini, asla mutlu olamazsın böyle bir insanla!

Çok erken tutuldumm çok erken. Zamansız ve saçma sapan. Nefret ediyorum verdiğim kararlardan.

o karaktersizi listenden çıkardığın için teşekkürler kara kaşlım kara gözlüm
çok özledim gülüşünü

Sen neden boyle dengesiz bir kadinsin yaaaaa
Dun selam verip,bugun yuz cevirmekte neyin nesiydi anlamadim.
Hic huyum degil allahin selamini vermemek ve almamak ama sanirim gerektigi yerde gereken insanlara yapmak lazim.

Sakin ol şampiyon,uzatmalara yeni başladık!

Yau hocam şurda finallere azcık zaman kaldı niye okumuyorsunuz kağıtları yaaa???
Kaç aldığımı bilsem de , ona göre çalışsam. Oooffff...

seninle sevgili olmak istiyorum.
ama sana söylediğim o şeyden sonra bu imkansız sanırım.

ayy bu ara Mars'la Dünya arasında birşeyler mi oluyor yine. Herkeste bir sorun, herkeste bir tuhaflık var sanki:44:

koca bebeğimsin ya
içeride maç izliyorsun çayın bitmiş sesin çıkmıyor bebek gibi önüne getirirsem mutlu oluyorsun
yiyesim geldi seni

ablam bebegi gorcem diye tutturmasaydi, bugun aslinda hic gorusmemek isterdim. ozleyelim biraz ya. yoksa sanirim skilmaya basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…