Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nıye boyle duyguusuz okuz oldun anlam veremıorum bır gun bende sana cektırecegım keske sana benım gıbı uysal degılde cazgır dırdırcı bı karı dusseydı ozaman gormek ısterdım halını yazıklar olsun sana evlatlarını doguran buyuten sana da bakan ve cocuu gıbı ustune tıtreyen benı umursamıyorsun ya acıyorum halıne ama dıyım benı cokertemıceksın ızın vermıcem hep paranı yıcem ohholsun sanaaaaa .....................
keske eskıye donebılseydım dıyorum ama keskeler fayda etmıyor maalesefff

sinavinda basarilar askimmmmm...sana sonuna kadar guveniyorum..en iyisini yapacagina gonulden inaniyorum..

kıyamadığımsınn ya.iyiki sevmişim iyiki tanımışım senii

ne zaman kıymetimi anlayıp benim sevgime gereken değeri vereceksin bilmiyorum.umarım aklın başına geldiğinde geç olmaz:)

Aşk çok güzel bir şey diye bik bik ötenlere söylüyorum:
seni seven birini sevmenin kolaylığının güzelliğidir o.

triplere giriyorum.
sonra skildim diyorum
sonra gorusmeyelim diyorum
sana soguk davraniyorum
sonra aklim basima geliyo
seni cok ozluyorum
yarin belki gitmem gorururum seni .......
aramizi duzeltelim. mi?

BU GÜN AŞK LA YAŞAMAK İÇİN HARİKA BİR GÜN...

Kendimi, yaşamı,var olan herkesi, herşeyi olduğu gibi kabul ediyorum, içimdeki sevgiyi keşfetmek ve onu herkese ve herşeye yansıtabilmek için Yaradan'ım seninle bağımı koparmama izin verme ve bana yardım et. Verdiğin herşeye şükürler olsun.

Yaradan'ım herşey senin elinde, huzurunda, sevginde. Herşey olması gerektiği gibi..Şükürler olsun. Tek görevim olan bağışlama ve herşeyi olduğu gibi kabullenme, izleme aracılığiya SEVGIDE kalmama yardım et.

(ALINTI)
..............................................işte durumum budur tatlım

istemiyorum,yağmur yağsın kar yağsın gidemeyelim şu okul pikniğine!!! çocukların aileleri geliyor bize ne gerek var ya!!zorunda mıyım ya,zorunda mıyım..müdür bey,bi taraflarımıza kene yapışırsa görüşürüz o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…