Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C a n ı m s ı n ................... (Mesaj tekrarı ama olsun yine de hoşuma gitti!!)

Son düzenleme:
Her zamanki gibi, ben hep herkesleyim ama kimse benimle değil... Benden bu kadar...

bugun seni ozlemek istiyorum aslinda dun gozumu acmamdan, kapamama kadar seninleydim ve cok guzel vakit gecirdim ama bugun biraz ozleyelim yahuuuuuuuuuuu

adliyedeki bayan ne yapauım işe yeni başladım anlamadım 3 kere sordum diye bu kadarda tepki verilmez ki benim canım

♥ Sen bu satırları okurken.Ben seni çoktan özlemiş olacağım... ♥

Fotoğraflarımız çok güzel çıkmış? :)) Çünkü biz çok çokk çokkk g..........z Hahahahahaha :))) Hadi şimdi boşlukları doldur.

aşkısı seni çok özledimmmmmmmmmmmmm.. az kaldı cuma günü gelcem yanına 4 gün geçti aradan ama yıl gibi. o kumpiride bensiz yemikcesin hele ki midyeleri aslaaa. biliyorum sende beni çokk özledin bende seni çok seviyorumm.. birbirimizden başkası haram bize sevgilimmm :)

O kadar anlamsızsın ki, buraya bile yazmak yeni aklıma geldi.

Mesajını gördüğüm gibi sildim. Kaçta attığına bile bakmadım.
Gerçi ne yazdığını bile okumamalıydım ama aylar sonra yine iletişim kurmaya çalışacağın aklımın ucundan geçmezdi.
Belki artık gururlanmıştır diye düşünüyordum. Hiçbir fark yok hala.
O yüzden okumuş bulundum, sonra numaradan tanıdım.

Benden vazgeç artık. At aklından beni. Bak kaç yıl oldu! Yeter!

Son düzenleme:
bana şimdilik kur yapma ben mangal ıstıyorum AŞKIM:) yapsanaaaaa canım çektii

aman kocam canım kocam...
ülen dört sene geçti, bırak yontmayı hala el değmemiş gibi hammaddesin yaaaa
olsun yine de kocaman kocaman seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…