Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en kötü gününde yanında ben vardım ama dun tanıdıgın arkadasların benden ön planda.yazıklar olsun dıyorum başka söze gerek yok yoruldum artık ben...

Direniyorum acılarına yine dünyaaaaaaaaa...
Ah ne olacak böyle deli divane?
Hem de karmakarışık...

Sen yoksun burda..
Ben yine fransızca şarkılara sardım aşkım, herşey yolunda aslında. Sabah uyuyakalmak uzereyken duydum sesini.. Tatlılıktan ölcektin sanki! Sonraa hazırlandım.. Rutin şeyler işte. bügun hiç bi iş yapmadım. Patrona aldırış etmedim ve diğer personele de. Uzaklara daldım hep, uzaklardaki sana..
Ve aynı Nazım Hikmet'in şiirindeki gibi
"O şimdi ne yapıyor, şimdi, şuan?" dedim kendime..
Nefes alıyordun, benden uzakta!
Böyle var ya sen yokken burası saçma sapan. Sokaklar bile serseri dolu sanki...
Nolur gel bir an önce Evrenimmmm, herşeyimmm...

Ben RABBİM'DEN İsterim... Verirse " YÜCELİĞİDİR" ... Vermezse "İMTİHANIMDIR" bunu da bilirim... SABREDERİM...!!!

pelinim Rabbim ayırmasın sizi de bizi de
şuan çok kötüyüm he aramız iyi şükür ama çok duyguluyum rabbim bana onunla nefesiyle uyumayı nasip etsin ne olur
dayanamıyorum bazen yaa

bazen çok odunsun yaa birde bencilsin bazen çok romantik bazende soğuksun anlamadımki sen nasıl bir kocişsin

evet aşkım kavuşmamıza son 3 gün kaldı ve ben seni çok özledim artık dayanamıyorum bitanem gelde sana bi sarılim koklim seni böyle kafamı göğsüne dayim nolur beni hiç bırakma bitanem yaşıycaksak beraber ölüceksek beraber hadi dön artık bak cicin seni çok özledi

Az kaldı , kalplerimizin birleştiği gibi parmaklarımızın bi yüzükle birleşmesinede...

yarın 15 saatlık yolculuktan sonra eve gelp borek yapacaksın AŞKIM akşamaüzülme üzülme geçecek hepsı yatınca..
SENI DE BÖREĞİNIDE SEVIYORUM

Aşkım yeter artık uyumaa birazda benimle ilgilen çok yalnızım ve sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…