Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana iyi de kötü de ne yaparsan yap on katını yapıcam demiştim, bak ne güzel anlaşıyoruz aşkitommm

Neyin fesatlığı bu sabahtan beri söylesene???
Hoşuna mı gitti tüm bu olanlar?
Rahat bırak artık beni ve sus hep sus!!!!

Demek bizi ailece yabancı sanıp acaba Türkçe biliyorlar mıdır diye düşündünüz... Çok şirinsiniz...

aşkıııı n'oluyo bizeee
dün sen rüyanda nikahımızı görmüşsün :123:
bugün ben rüyamda tektaş aldığını gördüm :132:
uçuyoruz sanırsam :103:

bi gün normal duramaz mısın sen
romantik olmadığını belirttiğim ve doğruyu söylediğim için mi suçlu olduk yani
ee tabi ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış odunn anladım yani bunu

Son düzenleme:
beklenen buluşmaa gerçekkleşştii veee Pelimimii çoookk sevooorummm

Günlerii saydık ve günleer bittiii, şimdiii sıraaa pelimiiinn orayaa gelmesinnndeeee bebegimmm, şimdideenn özlediiimmmm

Veeeee peliiimmmmm miniiiiiiiiiiinii çok sevioooooooo heemm de kocaamanınndannnn

Allah sizi bildiği gibi yapsın.. ne biçim anne babasınız siz ? sizden kaç km uzakta ve böyle tehlikeli bi yerde görev yapan evladınıza olan hissiyatınız bu kadar mı? çok yazık... kendi evlatlarına sevgi vermekten aciz insanlardan insanlık beklemişim ben ... Hiçbiriniz umrumda değilsiiniz ama sevdiğimi üzüyosunuz ya bunun intikamını kat kat alıcam sizden...

"Canım oğlum, seni çok seviyorum.Sen Allah'ın bir lütfusun.İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımızı günü de gösterir bize Rabbim.Senin gözlerindeki o masumiyeti , gülüşünü , ilk anne deyişini, emeklemeni, korkarak ayakta durmaya çalışmanı sonradan da koca adam gibi yürümeni, ilk bisiklete binişini, okula başladığını, mezuniyetlerini , ilk sevgilini , evliliğini , seninde canın ciğerin olan bebeğini .... görmeyi istiyorum.Rabbim ruhumu alıncaya kadar her an senin kokunu hissetmeyi istiyorum ve seni çok seviyorum meleğim..."
Biricik oğlum, canım Yusuf'uma bunları söylüyorum şimdi elim karnımda o bunların ne anlama geldiğini bilmese de bana tepki veriyor.Canım oğlum Rabbim sana sağlıklı, uzun ömürler versin inş...

Kaçmama bile izin vermiyorsun ki!!!
Şimdi nerelere gideyim ben tam arkamda sen varken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…