Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pardon kime demiştin ?? Bana mı yoksa kendin için mi söylemiştin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
valla çok içli dışlı olduk ikimizin de aileleriyle Allah sonumuzu hayır etsin :18:
özlüyoruz birbirimizi yanyana olsak da

Canım kızım senin dilin ne zaman çözülmeye başladı böyle ? Ne zaman öğrendin bu kelimeleri,bu mimikleri...?? Beni hep böyle mutlu et,gururlandır inşallah meleğim... Anne olduğuma,Allaha şükredişlerimsiniz..Allah tüm bebeklere ve annelerine sağlık versin inş...

Ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır,
Yalnız senin aşkın ile ruhum solacaktır.

kendime inanamıyorum nasıl bu kadar duygudan duyguya geçebilirim ki..dün çok sinirliydim sana ağzıma geleni sölemek istiyordum bugün ilan-ı aşk edesinm var

askimmmm sen benim begendigim tulumu aldin beni cok mutlu ettin.bende sana tavuk aldim yedirdim seni mutlu ettim dimidimi

hep bi' derdi olur
o kendini bulur
anlatırsın olmaz
o bildiğinden şaşmaz

size düşmez yolu
kimse sevmez onu
kalmadı o kimseye
yollar alır onu

sabah farklı akşam farklı duygular içerisindeyim. artık kendi kafamda her şeyi bitirmeye karar verdim. kendim başlatıp kendim bitiriyorum senin haberin olmadan. az da olsa anlamıştırsın, ama benden bu kadar .

Katilmiyoruz cunku bu siteden bir beklentimiz yok,kalici degiliz.
size ne yaaaa toplantiya gelip gelmeyenlerin ceteresini mi tutuyorsunuz hasbinallahhhh yaaaaa

Canım kızım.Nasıl da mutluydun ellerinden tutup okula götürürken bu sabah...

Ölürüm senin gülümseyişine canımın içi...

Kendine bir meşguliyet bul,kafanı başka şeylerle meşgul et... Yok mu ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…