Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değişen birşey yok, bugün de seni özledim. Belki de uzun bir süre özlemeye devam edicem. Bilmiyorum. Ama sana birşey itiraf edeyim mi?
Seni özlemek seni sevmek kadar yakmıyor canımı, böyle nahoş bir şey.. Tadı kalıyor ağzımda ekşi, böğürtlen gibi. Hani geçsin istiyorum, geçmiyor meret! Şikayetçi değilim aslına bakarsan ve hatta umrumda bile değil! Sadece seni özlemek. Bu güzel. Böyle gözlerini görmek, kalbimin yerinden çıkacakmış gibi atması.. Hele tenin, o ellerin.. Sarıldığımda yuzume değen kirli sakalın, batan ama acıtmayan! Özledim be adam işte özledim ve seni bu kadar özleyecek biri daha yok, olmayacak da inan bana!!!

seninle sohbet etmeyi nutella kaşıklamayı sevgililerimizi anlatmayı özledim dostum

su an o kadar salakça seyler yazıyorsun ki sinirimden yastıkları ısırcam.ne bu ya seviyosan seviyosun sevmiyorsan sevmezsen sevme...yok 1 dk bekle yok 5 dk bekle beklemiyorum lannn..sen bekle..hatret bişe ya sen beni sevsen bu kadar nasıl öküz olursun ki..hersey çok saçma su an sinirliyim..ayyyyyyyyyyy

bu zor donemi atlatirken yaninda olmayi sana destek olmayi,balkonda yatip yildizlara bakmayi,aglayacaksan omzumda aglamani cok isterdim..kiyamiyorum sana,bazen cok kizsamda sen bir daha hicbir zaman karsima cikmayacak dostumsun,aynamsin benim...sen herseyin en iyisini hakediyordun,kadere karsi gelinmez ama bunlari yasadigina inanamiyorum.o kadar yuku tek basina tasiyorsun omuzlarinda..ahh canim arkadasim benim..kus olsam ucsam gelsem yanina.

Seni sevmek istiyorum

Babamın soyadından vazgeçecek kadar... ♥ :)

Unutmak zaman ister demiştim, yanılmışım.. Zaman değil yürek istiyormuş.. Oda sende kaldı .

ne güzel bir gündü ama çok yorulduk...dostlarım; iyi ki varsınız,mutluluk paylaşıdıkça çoğalıyor

duyduğuma göre bu gece Antalya'ya gidiyormuşsun. yolun açık olsun artık ne diyeyim. oralarda napar nedersin bilmem ama bi an önce dön. benim seni beklediğimi bilmesen bile dön bi an önce. bir de twitterdan faceden falan nerde napıyorsun yaz da bende senden haber alabileyim.

hımm...demekki hırçın olmamalıyım ters asi olmamalıyım... tamam oyunu sana gore oynayacagım artık bilmişim benim...

Tek bir hareket bitiriyor iste herseyi.
Bir hareket ile tek gercek zannettiklerin en büyük yalan oluyor.
Sana söyleyecek hic birseyim yok artik.

insan bazen arar ya bir omuz ağlayacak
başını yaslayıp güven duyacak
düşünmeden güvenecek
sevecek....
nedenini aramayacak aşkın
dostluğun en koyusunu yaşayacak
sevdanın en karasını
bırakacak kendini
mutluluk buymuş diyecek
alışacak,
düşünmeyecek ötesini...
işte sen onlardansın...
işte sen aşksın
işte sen hayatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…