Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Psikolojik araştırmalara göre, birini sürekli düşünüyorsanız ve bunu engelleyemiyorsanız, sebebi düşündüğünüz kişinin de sizi düşünmesidir. " eğer böyleyse beni bu kadar düşünüyosan gel de söyle artık yeter vallahi.

hadi ya öyle miymiş
o zaman aşkımm beni bu kadar düşündüğünü bilmezdim yani
demek ki kalp kalbe karşıdır diye boşa dememişler

Utanıyorum Boyumu Aşan Bir 'A Ş K' la Gezinmekten,
Keşke 'Y A R' Yarılsada İçine Düşsem.

seni çok seviyorum ama şu inadından nefret ediyorum. ne var yani buraya gelsen herşeye yeniden başlasak.

İdam edilen birinin veda mektubu gibi. Belki sen bu satırları okurken senin yüreğini başkaları almış olacak. Bilmeyecek anlamayaksın bile.

bilemedim simdi.
kafasi karisik bi kizla beraber olmak senin icin zor biliyorum
herseyinle beni iliskimizi korumaya calisman hosuma gidiyor
tesekkur ederim
umarim bunlari hak ediyorumdur

Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az..
Unutur gibi seviyorum.. Azala azala..
Aramızdaki uzaklığın karanlığında..

Geceler kısalıp.. gündüzler uzuyor öyle olunca..
Daha az seviyorum seni..
Kendini iyileştiren bir yara gibi..
Daha az..
Ve zamanla..

Teşekkür ederim böyle baktığın için
Teşekkürler aklımda kaldığın için
Karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
Senin yanın en aydınlık beyaz benim için

Son düzenleme:
Üzülme sevmeyen gitsin.. Niçin ağlarsın ?
Dua et Rabb'im seni terketmesin..
İşte O terkederse gerçekten bitersin. . .

Hz.Mevlana

Gidesim geliyor bazen çok uzaklara. Seni bırakıp da başka bir köşesine dünyanın. Ağladım yine; gözlerimde yaşlar titredi. Bilirsin işte öylesine çirkin, öylesine çekilmez... Aksiyim şu saat. Düşüncelere daldım; gidesim geldi. Yok olduğunu hiç bilmediğim bir yere gitmeliyim. Birlikte yaşlanmamalıyız mesela, dayanamam ellerimde ölüşüne. O acıyı düşündüm durdum. Gözlerin geldi gözlerimin önüne. Bir de yokluğunun soğuk sureti belirdi yaşlı göz bebeklerimde

Elimde kahvem , kucagimda mirmir kedim, elimi uzatsam gökteki yildizlari toplarim sanki.. Tatli bi ruzgar vee circir boceklerinin sesleri tam iste huzur budur diye aklimdan gecirirken calan telefon Özledim seni Pufum diyen sevgiliye gökyuzunu anlatirken kayan bir yildiz.. Dilegimiz kabul olsun sevgilim hicbir zaman Ask'imiz bitmesin.. Seni cok seviyorum Huzur doluyummm

bundan sonra bende haddimi bilirim ses cikarmam!kalbimde tuketinceye kadar yasarim seni.sonra yoluma devam ederim.eskisinden daha guclu kuvvetli... sen ah etsende ardimdan ben tek kotu soz etmem sana. boyle buyurmus rabbim vardir bir hayri derim cekilirim kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…