Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karışığım bugün sayende..ama verdiğin sözünü tutma sana yapcağımı biliyorum...
şu tektaşımıda yaptır gözünüsevem yaa

Biter bir gün
Biter elbet
Bitince ben, ben olur muyum
İnsan her gün ölmüyor ki
Öleceksem senden olsun

Gönlüm hep seni arıyor neredesin SEN. Çok yakınımdasın yada ben senin. Ama görmüyorsun.

doğum günümü hiç bu kadar güzel geçirmemiştim.sürprizler harikaydı ve çok mutlu oldum..çocuklarım,eşim,ailem,yanımda olan herkes ve kk'nın bana kazandırdığı güzel dostlarım sizleri seviyorum.iyi ki varsınız!

güzellerim belki bazılarınız burayı okursunuz

Son düzenleme:
dün deli gibi merak ettiğim eski sevgilinin ftolarının negatiflerini çıkartırdım gördüm onu içim acıdı bunu kendime niye yapıyorum bunuda bilmiyorum canımın acıması hoşumamı gidiyo nedir anlamadımki.... aslında üzülüyorum aynı andada kıskanıyorum delimiyim neyim.... seni çok seviyorum ama onu düşünüomusun en çok bunu merak ediyorum biliomusun geliyomu hiç aklına....

Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne
allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar
bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı
çocuklar dünyayı alacak elimizden
ölümsüz ağaçlar dikecekler.........

Falında sen çık diye içtiğim kahveler yok artık çünkü bugün çok pis tırstım
tövbeliyim

Benim gibi birine bunu yaptın ya, pişman edicem seni.
Malesef bana bunu yaptıracaksın. İyiliğimi suistimal edip üstüme geliyorsun hep son zamanlarda.
Madem sen düzelmiyorsun, ben değişeceğim bundan sonra.
Moralimi bozmaya hakkın yoktu bu gece.
Canını yakıcam yakmasına da psikolojin altüst olur da hastanelere düşersen diye korkuyorum yeniden.
Yine de acıyorum yani sana. Sen acımadın bana, ama ben acıyorum işte.
Beni kendinden soğutmak için her şeyi yaptın. Buraya kadar.

eşşek amma dalga geçiyosun bonomonun söyleyişiyle heee
yarın akşam birlikte izlicez ve sen yine beni kırıp geçireceksin eminim
tatlımmmm benimmmmm

Ama bu kadar da çabuk uyunmaz ki yaa:26:
Yastığı görünce uyuyosun galibaa havada

Son düzenleme:
Ahh keske simdi'lerim hic bitmicek mi? Bitsin... Ahh keske simdi yanimda olsan Sevgilim.. Cok özledim..

ne zaman şu yoğun ve berbat hayatıma beş dakika mola verip gözlerimi kapatsam hep senin yüzün hep o günler... o yüzden az uyuyorum , uykusuzluktan bayılacak hale gelene kadar ders calısıyorum ki yattığım anda uyuyayım.. bes dakika boş kalıp seni hatırlamayayım diye hep meşgulum hep koşturmaca..

Baban o gün yüzüme bakamadı o bile oğlundan, yani yaptıklarından unutanıyor.
İyi ki aylar önce hayatımdan çıktın ,iyi ki yoksun .
Tanrım bana yaptıklarını bir yerlerden çıkartacak ,inanıyorum buna .

Bugun bana 3 paket en sevdigim cikolatadan getirmissin, Allah razi olsun cok dusunceli ve incesin, bogazinda ulser cikmasina cok uzuldum daha yeni doktordan geldin insallah cabuk iyilesirsin.Balkonun onunde sincaplar oyun oynuyordu gene aklima sen geldin, oysa ikimizde ne cok severiz o kucuk hayvanlari:))) Kopegimiz seni ozledi bende ozledim eve geldiginde hindi kofte , salata ve patates var yemekte cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…