Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün çok mutluydun belii.. ben de işte bir
mutlu bir gözü yaşlı..hayırlısıyla belli olsaydı ,sen de arkadaşlarında
ve pek tabii ben de ,hepimiz bir rahat etseydik..:26: gözlerim
doldu o güzel halini göremiyorum diye hala ağlamaklıyım

bir ömür yeter bana bu armağannn,ölsemde gam yemem artık...
[video=dailymotion;xdrd3d]http://www.dailymotion.com/video/xdrd3d_hande-yener-armayan_music[/video]

Yaaaa annemle dün ne konuştunuz aşkım ya söleseneeeeeeeeeee sözde kandil kutlucaktın he
Ne yapıcan benim kaynanacuğumla konuştuğumuzu,ben sana soruyormuyum siz ne konuştunuz annemle diyeee diyorsun yahu aşkım küscem bak he annem odaya bi gitti gelmez yaaa
bende birazdan annemle msjlaşır sorarım hıhhh

Hep aynısın be sevgili!
Gözlerin hep üzerimde!
Ellerini kaçırsan nefesini bırakıyorsun saçlarıma...
Seviyorum seni... Çok seviyorum...

düşündüm de bu gün sana öküz demeyi unutmuşum Öküzzzzzz sen hiç değişirmisin ta bi ki hayırr dilinde var senin ne varsa icraata geldi mi foss çünkü odunsun
bi de yont beni diyorsun ben yontucaksam ne anladım o işten yontulda gel dediğim gibi ama sen yontulmak haricinde daha kalaslaşmaya doğru ilerliyorsun be canım
vurdumduymaz odun

Evet haklisin dogri kizginken, sinirliyken, üzgün, moralsiz oldugumda karsimda kim olursa olsun buz kesiyor icim. Birden bire mesafeli, soguk, fevri ve öfkeden gözü kimseyi görmeyen bir insan olup cikiyorum. Kendi kabuguma cekilmek istiyorum. Dogru...Peki hic icimde kopan firtinalari düsündünmü???

Haklisin belki cevremdekilere haksizlik yapiyorum böyle uzaklasarakta öfkem durulmuyor böyle yaparak daha mutlu olmuyorum ama kimseyi haksiz yere bosyerede üzmek istemiyorum...Biliyorsun böyle anlarda cok kirici ve sert olabiliyorum...

Sırf AŞK'la sevme beni "AR" kat bir tutam... Utanması olmayan aşk'ın günahı çok olur....

Bugün benden ses yok haberin ola
Git biraz ders çalış ya napıcam senle ben inatçı uyuz

YANLIZSAN " __ " Kaderindeyim...! " ♥ ♥ "
UNUTMAZSAN " __ "Kalbindeyim...!"
" SEVIYORSAN " __ " Ellerindeyim...! " ♥ ♥ "
ASIKSAN " __" Yüregindeyim...! "
" AGLIYORSAN " __ " Gözlerindeyim...! " ♥ ♥
" BENIMLEYSEN " __ " Bir ömür..! " " SENINLEYIM ''..!! ♥ ♥ ~

''Avuçlarımın içleri hep dışa dönükmüş seninleyken,
beraberken hep 'ben' diye başlayan cümlelerim şimdi sen olmuşsun.
Buna da Allahın bana vermiş olduğu bir ceza diyelim...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…