Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin. Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır."

sabır sadece sabır..canım arkadaşlarım,güzel günler çok yakında biliyorum,siz yeter ki bırakmayın kendinizi.belli etmesem de çok üzülüyorum ve Dualarım sizinle

Son düzenleme:
Güzel bir söz, kökü (yerde) sabit, dalları gökte olan güzel bir ağaç gibidir.
(O ağaç) Rabbinin izniyle her zaman meyve verir.
Kur´an.

Iste öyle

Kendini affettirmek icin gezi planlari mi yaparmis benim sevgilim
Ama yumusamadim, hala o gün yaptiklarina cok ama cok sinirliyim.

Aşkım ben senin taaa odediğin lafları kafana dürteyimm! Sen benim elime düşme bebğim varya ağzını yırtarım söyleyeyim çoook u seviyorum eve amaaaa velkain bu sana işkence yapmıcapım anlamına gelmiyor sakın elıme düşme bebğim!!!

Seninle bir ilki denemek istiyorum.Daha önce hiç yapmadığım bir şey;Küfretmek.Yüzüne bakıp sövüp saymak istiyorum.Sevgiler bebeişim

Ya insan büyüklerin fotoğrafını çekeceğine küçüklerin fotoğrafını çeker...

Seni özlediğimi itiraf ettim kendime az önce ...

Hayatım Los Vivancos'u da izledim..senin durumun gittikçe zorlaşıyor canım!!

Son düzenleme:
az önce twittera yazdığım şeye cevap vermen benim ufak çaplı el ayak titrememe neden oldu uzun bi aradan sonra :) ama sana bugünden sonra takoz adını koymayı düşündüm. odun odun bi yere kadar diyorum ve takoz diyorm şu an da saate bakıyorum 02.02 senin uyuduğunuda biliyorum neyse hadi bende kaçıyorum yarın artık facede boy boy Alanya fotoğraflarını gözüme gözüme sokarsın.

mal!!
ay deli oldum. agzima ne gelse soylemek istiyorum sana hatta mesaj atip AYRILMAK ISTIYORUMMMMMMMMMMMM demek istiyorum ama hala verdigim tepkiler asiridir bellki bir gun daha dusuneyim diye kendimi tutuyorum!
ah varya!!!!!!!!!!! OKUUZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…