Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili D...Yoksa sevgisiz mi desem..Neyse.

Gözümün içine bakarak yalan söylediği farkettiğimden beri neden verdiğin sözleri tutmadığını düşünmeyi bıraktım.

Bir an kendimde hata aramaya başlamıştım ama boşuna kendimle uğraşmışım.Öyle ya;yalanla uğraşanlar nasıl verdiği vaadlerinde,sözlerinde dursunlar değil mi...

Aslında o kadar küçük görünmeye başladın ki,söylediğin yalanları unutup kendini ele verdikçe iyice komikleşiyorsun.

Son düzenleme:
Her 5 gülden 4'ü yabandi
Her 4 günden 3'ü karanlik
Her 3 alimden 2'si yalanci
Her 2 dosttan birisi yabanci

Günlerdir yağmurlu buralar...
Günlerdir kapalı hava....
Günlerdir gök gürültüsü şimşek....
Severdik biz yağmuru....
Yağmur yağarken dışarda yağmur sesiyle birbirimize sarılıp uyumayı....
Huzurlu derdik güzel derdik....
Yine yağmur... Geceyi aydınlatan bi şimşek...
Sessizliği bölen bi gök gürültüsü...
Korkuyorum...
Huzursuzum...
Sarılıp uyuyamıyorum sana...

Annecim,senin bir huyun vardir hani sevgini cok fazla belli etme ve asiri iyi niyet.Bende hep sana benzedigimle ovunurdum.Sen cok tecrubelisin.Karsinda kim dost kim dusman anliyorsun.Tecrubeli oldugumu dusunurdum ama yok yok..Daha bir firin ekmek yemem gerek.Ben yarisamam sizlerle.

seni çok özledim sevgilim....
sesini de özledim..
hadi bi ara da o güzel sesini duyayım...

ben seni sürekli rüyalarımda görmek zorunda değilim,gelme artık. gelceksen de yanıma gel,rüyalarıma değil..

sen alt kattayken ben çalışamam ki
yanına gelip gelip öpesim var

iyi niyetle yaklaşıpta karşılığında düşünülmeden söylenmiş bir cümle duymak
insanı ne kadar hayal kırıklığına itiyor..:26:

Her hata yaptıgımda pişman olduğumda sanki burayı okuyacakmıssın gibi yazıyorum , boş şeyler tartışmayı , her konudan tartışma çıkarmayı ben nasıl beceriyorum bilmiyorum . Sinirli oluşum herseyi abartmam ne zaman geçer hiç bilmiyorum ama inan geçmesini istiyorum seni kırdığımın farkındayım biliyorum üzüyorum ama istemeden yapıyorum . Konuların nereden nereye geliceğini kestirmeden düşünmeden konuşuyorum. Hep kıskanıyorum biliyorum en kötü huyum bu kıskançlığım ne zaman geçecek bilmiyorum sana olan güvensizliğimden değilde seni sevmemden kaynaklanıyorum kaybetmekden korkuyorum sanırım , her şey için özür dilerim . Zaten hiç bir şeye sesini çıkarmayışın beni yaralıyor üzüyor kac kere soyledım bılmıyorum ama bundan sonra değişicem emin ol seni çok seviyorum her şeyin mutluluğumuz için olmasını istiyorum

aptal gibi telefonu suratıma kapatmandan nefret ediyorum ruh hastası odun nolacak

aramamı bekliyosun tabi demi suratıma kapattınya sinirlenip aramamı bağırmamı istiyosun ama yooook kk m var burda koskocaaaaa ona yazarım rahatlarım

Söyleyemediklerim ol..
Sokul cümlelerime, sesinde can bulsun dileklerim..
Başı dik yüreğinle ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı..
Kılavuzu ol gerçek sevgiyi özleyen gözlerimin..
Senden başka yar, GÖZLERİNDEN BAŞKA MEMLEKET BİLMESİN YÜREĞİM.........

ama olmaz ki böyle
sen gelip gidip beni sıkıştırırsan ben nasıl çalışmaya konsantre olabilirim?

ne güzel ellerin var.
dokundukça çoğaldığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…