Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha benden öğreneceğin çok şey var bebek

Unutma..! Senin küle çevirdiğin kalbe, bir başkası üfleyerek can verir...

ne sanıyorsun kendını bılmem kı

şuan öyle mutsuzum öyle kötüyüm ki

sırf senin yüzünden

ve fena sövesim var.içimden sövüyorum da zaten

Sözümü tutuyorum, Susuyorum...YokLuqunu son defa içime Çekiyorum.Güle qüle qit Canımın parçası,GüLmek sana Çok yakışıyor,Bu kalp seni söküp atamasa da Sessizce uqurLuyor...!

"İçim rahat ve huzurlu senin evde olduğunu ve beni düşündüğünü de biliyorum ama şunu bil hep aklımdasın."

diyen canım sevgilim... Gel buraya ağlıcam, şimdi sana sarılmalıyım

Ama bize eurovizyonda hiç puan vermeyen o ülkelerin turistleri gelip soracak Sultanahmeti...
Sizi Sultançiftliğine yollamazsam.

keşke okuyabilse ne haber alabiliyorum ne verebiliyorum. hapiste sevgilim. her gün söylemek istediklerimi yazıyorum sanki okuyormuş duyuyormuş gibi yazıyorum rahatlıyorum öyle birikiyor ben de.
okuduğunu farzedip yazmaya başlasam sığmazdı buraya en iyisi hiç başlamayayım...
Sadece 'huzurlu uyu sevgilim' diyorum. her gece söylediğimiz gibi

Ey dostum ey ömrüm ey yoluna canimi adadigim yaninda degersiz kaldigim, sen diye baslayabilecek olsaydim sayfalara her harfin yangin yeri olur kanardi..

Senin yüzünden , kimseye güvenemeyecek miyim artık ?
Sen gittin diye, her gelene , gidecek gözüyle mi bakacağım ?

ayy sen kızımızın adını koluna dövme mi yaptırcannn
Masal ne kadar şanslı
keşke ben de onun sahip olacağı gibi bi babaya sahip olsaydım
neyse
Allah da benim yüzümü eşimden güldürcek herhalde :97:

seni canımdan cok sevıyorum bıtanem o kadar çaba gösterıyosun kı bızım ıcın bunları gördukce sana bır kere daha aşık oluyorum.hayatıma gırf-dıgın ıcın cok sanslıyım ve HAYATIMDA YAPTIGIM EN DOGRU ŞEY SENINLE EVLENMEK HERALDE senı cok sevıyorum RUHUM VE ÖMRÜM SENIN

Aaaaa ama olmadı ya ben bugun cok duygusalım bılmıorum ama senın bu mj ı görunde cok agladım.Allah kavustursun canım insallah hemen cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…