Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaaa ama olmadı ya ben bugun cok duygusalım bılmıorum ama senın bu mj ı görunde cok agladım.Allah kavustursun canım insallah hemen cıkar

Amin inşallah... Yüreğine sağlık arkadaşım. çok değil belki herkese az gelir, 2 ayı kaldı ama bana hergün zor geçiyor. askere geç gitmenin veya kavga etmenin cezası böyle 5 ay oluyor. bir de yaralamanın hatta adam öldürmenin cezası yeri geliyor 5 ay oluyor adalet bu mu? insanı isyan ettiriyorlar. işini gücünü bıraktı gitti askerlikten 4 yıl sonra. hiçbir haber alamamak çok kötü.
Allah gönlüne göre versin senin ve herkesin canım...

AMIN canım benım hepımızın ınsallah beklemem-k zordur bılırım ama sağ salım ya cok sukur onu dusun ıyı gelır bence.onemlı olan yureklerın bırlıh-gı bedenlerın bırlıgı degıl.yanında yatar kocan ama aklında kımler vardır kım bılır yeterkı o da senı dusunsun ama yanında olmasın elbet kavusursunuz içini ferah tut

ben de bu düşünceyle avunuyorum zaten çok haklısın. şükür diyelim buna da çok şükür... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

ben de bu düşünceyle avunuyorum zaten çok haklısın. şükür diyelim buna da çok şükür... Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

amınnn ben nişanlımdan ayrıldıktan 1 saat sonra valla özluyorum sankı o gun hıc görmemıs gıbı oluyorum emınım zordur senın ıçın sabret sayılı gun cabuk gecer.senın için dua edıcem

1 saat sonra özlüyorsan benim gibi beni çok iyi anlıyorsundur çok seviyorum. nasıl zor nasıl zor. bilekliği var kolumda suya değdirmiyorum teninin kokusu gider diye aklıma geldikçe burnuma götürüyorum. tshiortü var en son giydiği yıkamadım. teri parfümü karışmış o kokuyor. onunla uyuyorum. videosu var bebeğim seni seviyorum diyor sesini duyuyorum. resimlerine bakıyorum.ama yetmiyor. sonra diyorum o napıyor acaba hepsinden mmahrum. Allah benim sabrımı alsın ona versin. denetimli serbestlik için başvurduk ban de dua ediyorum sürekli hakim izin verirse çıkıcak. kimseyle konuşmuyorum paylaşmıyorum ailemin arkadaşlarımın haberi yok bu durumdan senle konuşmak çok iyi geldi.. çok teşekkür ederim. inşallah tüm duaların kabul olur

insallah canım cok uzuldum ama o daha kotu bak sen yınede avutabılıyorsun kendını bıde kımsenın bılmemesi kotuymus aılen falan yanı

insallah canım cok uzuldum ama o daha kotu bak sen yınede avutabılıyorsun kendını bıde kımsenın bılmemesi kotuymus aılen falan yanı
yakın zamanda evlenmeyi planlıyorduk bilmeleri iyi olmaz diye düşündüm her ne kadar bir suç işlemiş olmasa da insanlarda ön yargı uyandırır hapise girmiş çıkmış diye ondan söylememeye karar verdim. saklayınca da içime ata ata kötü oldum dayanamıyorum bir anda patlıyorum ağlıyorum ne oldu diyorlar kavga ettik diyorum. nişanlınla bir ömür mutluluklar iyi geceler canım

anlıyorum canım Allah kolaylık versın.cok tesk ederım darısı basına ınsallah ıyı geceler canımm

diyecek çok şey yok aslında tek kelime anlatır ne yaşadığımı ne anlatacağımı ''ÖZLEDİM''....

seni gormek, elimi tutman, bana dokunman bana huzur veriyor. bunu bugun seni kapimda gordugumde anladim. uzun uzun sarilip birakmak istemiyorum. Annen, deden ve anneannenle ayni masadayken, masanin altindan elimi tutman benim icin cok degerliydi. tesekkur ederim. Insallah seni hak ediyorumdur.

seni gormek, elimi tutman, bana dokunman bana huzur veriyor. bunu bugun seni kapimda gordugumde anladim. uzun uzun sarilip birakmak istemiyorum. Annen, deden ve anneannenle ayni masadayken, masanin altindan elimi tutman benim icin cok degerliydi. tesekkur ederim. Insallah seni hak ediyorumdur.

daraldım vallahi cinnet getiricem şimdi,aramayın artık ya..ne düğünmüş be,gitmiyorum efendim,zorunda mıyım ne bu baskı!!!!!!!!!!!!!!!!

Allahım Allahım gözlerimi alamıyorum!!!
Bir adam bu kadar mı yakışıklı olur acaba???

densizce söylenmiş bir lafı bu kadar kale alma canım..
herkes güzel dileklerini iletmişken o içinde sindiremediklerini ortaya çıkarmış iştee..

hayırlısıyla belli olsaydı da çeneleri bir kapansaydı,bizde yolumuza baksaydık..:26:

boş insanlar,düşünülmeeden edilen sözler iştee...

Hak ederek biriktirdiğin hüzünleri terk edenlere vermemelisin.Sen bile kendini gıyaben tanırken dar zamanlara koskoca sevdalar sığdıramazsın.Susmasını bil! Korkma! Susmak,yaranı unutmak için kaçtığın bir mağara değildir.Sustuğun kadar sevdalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…