Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen aklım ve Kalbim arasında kaldığım en güzel çaresizliğimsin ♥

özledim!
neyi değiştirir
hiçbir şeyi
benden nefret etme
ben çok sevdim seni!

Şu sınav bir geçse...Bir güzel geçse...Bir baksak tüm engeller çekilivermiş aramızdan...
Ve sen hep ve sadece benim oluversen, ben de hep ve sadece senin

...
Sabah uyanmak istemeyeceksin ilk günler, yemek yiyemeyeceksin,
boğazına ayrılık takıldı çünkü.
günde milyon kez telefona bakacaksın, boş bir cümle bekleyeceksin, hatta herhangi bir dilde olması bile gerekmeyen.

... O mu ? O bazen pişman ol...acak,
... sende bıraktıklarına üzülecek, ağlayacak belki bazen...
Seni hatırlayacak arasıra,
Eli telefona gidecek istemeden.
Ama seni bir daha hiç sevmeyecek;
daha önce sevmediği gibi.

Saçma sapan aşk kelimeleri yazsam gülümseyerek "ergen misin?" derdin kesin... Sanırım bendeki şey bi saplantı. Bak saçmaladım yine... Yok aga bu aşk meşk bana gitmeeez!

Aşkkkııımm gondoldakii halimii aklımdan çıkartamıyoooruumm rezil olduuuk lunaparkaa

Son düzenleme:
2 dakika sonra telefon notunun alarmı çalınca önce afallıcaksınn sonra yanında kim olursa olsun o kalp dudaklarınlaa kocamaaan gülümsiiceksiiinn vee beni arıııcakksıınn Yazdıgıım herşeeyy gerçeeekk Seni çoook seviyoooruuumm

Son düzenleme:
aşkından kahroldum komalardayıımm diyen dillerini yeriiimmm Beşiktaş marşıyla ilanı aşk eden sevgilim beniiim

sen kendini babam mı sanıyosun da izin vermiyosun bana?
ki ben yine de saygıda bulunup rızanı almak istedim.
anne! bu adamı sen böyle yapıyosun!
şu zor günlerimde bana yardımcı olmak yerine köstek oldun ya sağol!
sınavlarıma konsantre olmuş güzel güzel çalışırken, birden bilmediğim bi numaradan aranıp ''acaba avukat mı, acaba hapse mi girdi, acaba O mu, acaba hapiste ölür mü, ben bunun vebalini nasıl çekerim, acaba doğru mu yaptım?'' diye düşünmek..
düşündükçe kafayı yemek..
o kafayla sınava girmek..
atanmak zorunda olmak..
nasıl bi duygu bilir misin?
çok gördün bana mutluluğu!
tek istediğim şu dava sürecinden uzaklaşıp 2 gün sevdiğimin yanında güç toplamaktı anne!
güç toplayıp bomba gibi kpss hazırlıklarına başlamaktı.
ikimize gelecek oluşturmaktı.
boğuluyorum anne!
sen üvey babayla aynı evde yaşamak nasıl duygu bilir misin?
gece uykudan uyanıp kapıyı kilitlemiş miydim acaba diye düşünmek..
üvey babamın telinde eski eşinin aramalarını görüp sana söyleyememek
kahrolmak..
senin günlüğünde aldatıldığını gün gün okumak..
ve o ş. adamla aynı evde nefes almak zorunda olmak
ve aynı evde boğulmak
tek istediğim sadece sevdiğimin yanına gidip içime atanana kadar yetecek kadar hava depolamaktı anne!
yarın akşam için rahat uyuycan ya, uyu, gitmicem.
ama 1 sene sonra ben kilometrelerce ötedeyken haberleri bile izleyemiceksin
ve o zaman seni dinlemicem
gidicem
neresi olursa olsun
tek istediğim bu evden uzaklaşmak..

Ben aramiz bozuk zannedip yagmurda senin evinin onune kadar geliyorum. Ve seni buldugum pozisyon : arkadaslarinla yagmurun altinda gecenin 10 unda futbol oynuyorsun!!! o kadar yogundunuz ki arabami fark etmediniz bile. bende sittirdim gittim. sana cok pis kusum su anda. yarin da cvp fln yok msjlarina. mesaj dahi cekmiyorum.

nasıl kızıyorum kendime bazen
bazenler çogalıyor bazen.))))
kızmıyorum kendime sagol hatta sayende çok şey ögrendimm aşka toz pembe bakan kız çocugu degilim artık ögrendim unutmasınıda
bigün senden nefret dahi etmicemi deseelrdi inanmazdıma ama biliyorum ki o arkadaşın gibi sonun hep hüsran olacak yaptıklarını bulacaksın ya
ben şimdi oldugum gibi mutlu olacagım Allah ın izniyleee

senin o hallerin olmasa ben sanırım sensizliğe bir saniye bile tahammül edemem,bunca yılın birikmişliği ile..
sabrın öyle çok ki ,hem sana hem bana paylaştırdın..

Peki yine senin dedigin gibi olsun bakalim.!
Gozlemliyorum seni..
Fakat cogunlukla dogru kararlar veririm benden solemesi.

Yani varya ne diyim .Nasil bir cocuk yetistirmissiniz bilemiyorum.Kapimi yumruklayarak ,tekme tokat calmadigi kaldi.
Her daim size kapi acmak zorunda miyim yaaaaaa. İlgilenmek zorunda oldugum kucuk bir cocugum var biliyorsunuzda..
Baaaaaayyyyyyyy geldi artik.
Cokkk seviyormussun valla sevmeyin beni yaaa boyle hakikaten sevmeyin beniiii.
Guzin abla olmaktan yoruldummmmm.Sizlerin dertlerinden bogulllduuuuuum.,yalniz birakin beniiiii

pencereme konan siz şirin mi şirin kumrular..
lütfennn rahat durunn,yakınlaşmayın çokk:78:
ya da başka bir pencereye konunn:26:
uzakta olan yarimle aramdaki km ler geliyor aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…