Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu tek ve kısa ömrünü benimle paylaştığın için ve beni sevdiğin için çok teşekkür ederim birtanem .......
iyi ki varsın hayatımda , sen olmasan nerelerde olurdum ne yapardım bilmem......
iyi ki senle evlenmişim

Hayır tabii ki bebeğim!
Şu anda yanıma gelemezsin!!!
Belki zamanında annemle karşılaşmana engel olamadım ama şu anda babamın buraya geldiğini duyup tanışmak için ürettiğin fırsatları tek tek yok edeceğim!!!

geçen güngeç geldim eve, işte değil cafe de biraz vakit geçirdim ama üzülürsün diye sana söylemedim.....

Çok hata yaptım şimdiye kadar, inkar etmiyorum..

Ders aldıklarım oldu, almaya vakit bulamadıklarımda..

Duyduklarım doğruysa başarılarımda oldu..

Ahımı alanlar şimdi faturasını ödüyorlarmış..

İyiki yapmışım dediğim şeylerde var, keşkelerimde..

ŞİMDİ yeni bir hayatım var, yeni insanlarla, yeni yerlerde ve yeni zamanda..

Eskilerde var, ama çoğu eski yerlerde, eski zamanlarda, yaşanmışlıklarda..

Geri döndürmek istediğim zamanlar da var, engellemek istediğim başlangıçlarda..

Ama ne yazık ki “ama” yazdığım zamana bile geri dönemiyorum..

Hayatımdan seneler çalan insanlar, iyiyki çalmışlar, iyiki olmuşlar hayatımda, büyütmüşler beni..

Hafızamdan silmek istediğim görüntiler var, silemediğim…

Sözler var duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum..

Kimilerinin gözüne sokmak istediğim gerçekler var, bende saklı kalmasını doğru bulduğum…

Ve hepsinin bir yeri zamanı var içinde tuttuğum….

iyi ki şarjım bitti telefonu kapattım iş yerini arayıp trip yapmanın ne alemi vardı ontiş sevgilim

Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için

Kendime engel olmam lazım
Artık seninle tek kelime konuşmak bile gelmiyor içimden
Sadece yaptıkların hala batıyor
Sinir bozuyosun

Özlüyoruz. Ah bu özlem işte böyle deli ediyor adamı.
Ama ne dedik aşkımızdan vazgeçmek yok!

Gereksiz eleştiri,gizli hayranlıktır......

Farkındayım yani.............

seni anlayabilmek ne mümkün
zora düştüğünde şu suskun kalma hallerin yokmu beni deliiiiiiiiiiiiii ediyorrrrr

her gıttığın yerde her konuştuğun kadında neden bu denlı bır iz bırakabılıyorsun anlamıyorum neden sıradan turk erkeklerı gıbı gobeklı değılsın neden bu kadar şeytan tuyu var sende neden her kadını bu denlı etkılıyebılıyorsun neden neden neden

hey beybiiiiiiiiiiii

niahahahah sana sabah uyanir uyanmaz ayrilcakmisiz gibi bir korku yasattigim icin aslinda hic uzgun degilimmmmmmm korka korka kapima gelip benim seninle konusacak ne oldugunu merak eden gozlerle bana ilk bakisin dunyadaki en sirin bakisti ve sonrasinda boynuna atladigimda verdigin saskin tepki

ve sonrasinda benim bitanecik sevgilim verdigin her tepki cok sirindi. keske ise gitmeseydin ya puffffffffffffff.. doyamadm ben sana

Sanma ki adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum...
Dudak tiryakiliği benimkisi, seni içime çekmiyorum..!

Seni gorecegim gunu iple cekerken, sen gidiyomussun daha yeni ogrendim
gitmesen olmazmi? sende beni birakmasan? Benimle kalsan? Beni sevsen?
Sana verebilecek kocaman bi kalbim ve bir ömrüm var,....
peki sende git? Allah yolunu acik etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…