tatlım benim, bi sürü düğüne gitçez, konsere gitçez, bizim nişanımız olcak
çok güzel günler bizi bekliyo
ahh bi de şu beklediğim parayı ödeselerdi ne kadar rahat olcaktık
evet bi dolunay oldugunda kurt puf olmadıgım kalmıştı sevgiliimm senin tatlı dilini yeriiimm geriim geriiim geriliyooorummmm birazdan tırnaklarım cıkıcaak dişlerim uziicaaakk ve ben auuuuuuuuğğ diye bagrıcam sankii şu ay bi tutulamadı gitti nasıl bi etkidir bu üstümdekiiii
seni özledim yazıp beni uyandıran canım sevgilim ben seni daha çok özledim yazınca bana karşılık
"ben çok özledim gerçek hemde laf olsun diye demedim senin gibi " yazıp bana gönderdin
biliyorum ben senin gibi duyguları yoğun yaşayan yada öyle aşırı belli eden biri değilim bu konuda odun da olabilirim biraz
benden hiç beklemiyorsun senden önce güzel sözler sölememi başaramıyorum ama arada şaşırttığım oluyor
seni senleyeken bile özlüyorum aşkım ben sensiz kaldığımda varmışsın gibi herşeye ayak uydurdum ama güçlüyüm die oldu gücüm tükendi yine ve yeniden senle herşey daha güzel olcak aşkım hep yanımda el uzatma mesafemde ol
Seni görmeyeli uzun zaman oldu iyide oldu.Acaba beni özledinmi?bilmiyorum.Ama ben seni görmediğim için çok mutluyum merak etme.İyiki görmedim seni inş artıkda görmem son 2 gün kaldı sabret kalbim gidiyorum ben buralardan inş sende mezun olursun da seneye seni hiç görmem olur biter.Kafam rahat olur en azından.Hoşçakal.. mutluluklar diliyorum sana.Keşke biraz hayata bakış açını değiştirseydin.Neyse çok konuştum ben tekrardan Hoşçakal..
Hala umutlusun anlaşılan, ya da yanlızsın,
ruhumu degil bedenimi isteyen sevgili, sana yıllarımı vermişim, kör gibi, acaba gözlerimi kör eden gerçekten senin aşkınmıydı,
vicdanın sızlarmı bilmiyorum ama kurdugum hayallerim üzerime çöktü heryerimi sızlatıyor.:85: