Seni nasıl özlediğimi bilsen askerden kaçarsın o derece yani sevgi pıtırcığım. Böyle kocaman sarılasım var sana anlatamam çok fena. Bi gel trip bile atmıcam ya söz ama bir süre tabi dayanamam ben
Aşkım seni seviyorum.
SeninLe yasadıgım her anın kıymetini sensizligimde anladım zor oldu çetin oldu ama anladım kocacım seni seviyorum yaptıgım her hata için affet beni bagısla hakkını helal et biliyorum etmezsin bilsen ama sen yine de affet beni hep böyle delice sev sonsuz güven sana aşıgım herşeyden herkesten çok seviyorum seni sensiz aldıgım her nefesin hesabını verecem rabbime nasıl verecem bilemesem de
vuuuuuuuu gene geldik o uğursuz tarihe ha... 3 haziran.. sevmiyorum seni.. cidden uğursuzsun baksana ne hallerdeyim.. dilimin ucunda binbir küfür.. duvara çarpip bana geri geliyor.. biliyor musun sana isyan etmiyorum artık.. içimde debelenen çıkmak isteyip de çıkamayan bilinçaltı korkularımla savaşiyorum. yeniliyorum ha.. yanlış anlama.. galip gelmiş olsam burda durup sana böyle sövmem.. sana sövüyorum diye de bendesin sanma.. bende senle benim ortak böyle saçmasapan bişeyimiz var.. bak şey diyorum adını koyamıyorum o derece lanet olasıca bişey.. konuşamıyorum anla.. türkçem yetmiyor.. hiçbir dil yetmiyor içimdeki azgın suların durulmasına.. azgın dedim de aklıma geldi.. anneme çok demiş konu komşu bu kızı fazla emzirme azgın olur diye.. e be anne konu komşuya inat edecem diye de 4 sene emzirilir mi bi çocuk.. e bak ne oldu şimdi.. :2: azgınlığım ne hayat tanıyor ne din ne ego.. egolarım bile çaresiz bu hoyratlığa.. ego dedim de aklıma geldi, sana beddua etmedim hiç biliyor musun ? ama sen hep beni suçladın ahın tuttu düzelemiyorum diye.. e egonla sen değil cümle alem baş edemez.. ben iyi değilim.. hiç iyi değilim.. saat 5 buçuk.. uyku yok.. huzur yok.. çıkıp dışarı 4 nala koşasım var.. sana doğru senden ırağa.. bu nasıl çelişki.. sen gibi bişey işte.. senin hep sen deyip de beni yaşaman gibi bişey işte.. senin bende kendini sevme egonu tatmin etme gibi bişey işte.. çok anlattım da anlamadın.. herşeyi geride bıraaaakkk bana dönnn aşkım diye salya sümük ağliyorsun ya ulan ne bencil adamsın lan.. kendini gösterdim sana, suratına tokat gibi çarptim seni ve sen hala ben diyorsun.. bak gördün.. deliriyorum.. :18: bu da olduuuu.. ne mutluuuu... elimde 2 ihtimal var.. ikisine de hevesim yok.. ne diyordum ben ? ha 3 haziran.. 60 lı yılların saç modeli.. puantiyeli saçma sapan en az o zamanki biz kadar bi elbise.. iğrenççççç bi makyaj.. ve sen.. ne komiktin be =) tuzlu kahveyi içemedin bile salak.. benim için bi tuzlu kahve içemedin bi de beni nankör ilan ettin.. sana egolarınla uzuuuuun bi ömür diliyorum.. doğmuşsun artık yapacak bişey yok.. annen o yıllarda baya bi kürtaj karşitiymiş olmuşsun. olmuş musun bence hayır seni ben doğurmalıydım. ben büyütmeliydim.. ahh ahh.. heveslendim de şevkim kırıldı.. benim zaten yolun ortasında kırılır şevklerim böyle sap gibi kalırım. hah işte aynen o yolların birindeyim.. neyse.. yeter bu kadar.. son olarak mı... yıllar var ter içinde taşıdım ben bu yükü .. bıraktım acının alkışlarına 3 haziran 63 'ü.. nazım.. iyi ki var olmuşsun.. hep de olacaksın.. dedim ya uğursuz bu tarih.. uğursuzzz...
biliyorum şimdi geçmeyen zamanı seneye 24 nisanda su gibi geçmiş diye anıcam.. Sensizliğe sövdüğüm her anın acısını seninle çıkarıcam sıcaklığınla aşkınla ... Bigün gene kk'da dolasırken eski yazdıklarıma denk gelicem okumaya basladıkca bazen hüzünlenicem bazen kahkaha atıcam ama nolursa olsun seni hala deli gibi seven bi aşık olucam Seni seviyorum kelimesini odamıza gelip yüzüne söyliceem 2013 GEL ARTIK GEL!