Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İmkânsızlıkları yaşamak mıdır sevmek,
Yoksa severken imkânsız mıdır yaşayabilmek?
Zor mudur gözlerine bakarken sevgiyi görmek,
Yoksa sevgi midir gözlerindeki tek gerçek?
Kolay mıdır biranda vazgeçip gitmek,
Yoksa gitmekten vazgeçip, sevmek ......

Tam 7 yıl olmuş aynı yastığa baş koyalı,BİZ olalı..Bilirsin öyle süslü cümleler kuramam,sevgimi hep yalın anlatırım..Seni nasıl sevdiğimi biliyorsun değil mi? Seni "İstanbul" gibi seviyorum..Öyle karmaşık,öyle eşsiz ve öyle büyük! iyi ki senin oldum iyi ki benim oldun Canımın İstanbul Köşesi..

Sen şimdi beni ısrarla uzun uzun aradın da ne oldu ?
Tilkinin dönüp geleceği yer kürkçü dükkanıdır derler ama ...
O kürkçü dükkanı kapandı artık .

Son düzenleme:
yorma beni dedim ya sana,

nasılda morardın demi, hep benmi yoruyodum yoksa seni?

sende yordun beni, ama bencilliginden anlamadın kimin kimi nasıl yordugunu,

yorma beni, düş ruhumdan, benligimden, kafamdan, kalbimden.

Oglumuzu ne cok ozlemisiz.Sadece 2 gun bile yetti bogazimin dugumlenmesinee :)

Harikaydi ama...
Himm balayi modundan ciktigimiza gore camasir ve pazartesi gunu isleri icin bana yardim edersin sanirimmmmm

ne çıkmaz sokaklar gördüm ne diyarlar gezdim durdum kaybolmadım sendeki kadar..

Simdi düğüne gitmek icin yola çıkıyorum... Boyle bile hersey cok heyecanlı geliyor...
Acaba bir gün seninle beraber elele kendi konuklarımızı ağırlamaya gülüp doyasıya eğlenmeye, karşılıklı kâh göbek atıp kâh gôz gôze dansetmeye gidebilecek miyiz?
Nolur o günler yakın olsun sevdiğim...
O heyecanı hissetmenin tam da vakti artik

Senin ezik ,mağara kaçkını kocan belasını bulmuş sonunda. :)) Hala bizi takip ediyorsunuz ya ona şaşarım,hazımsızlar...

Bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine.. Ama hata bizde. Küçücük bir yürekle kocaman sevmek ne haddimize...

Bugün çok kırgınım sana,

Boşuna herşey normalmiş gibi davranma......

Kenan Doğulu'dan Bal Gibisin'i dinlerken canım bal çekti diyen aşkım, senin o ufak sevimli göbüşünü yerim.

Canim ,herseyim ,biricik nisanlim:) allahin ne sevgili kuluymusumki karsima senin gibi bir melegi cikarmis.Allahima binlerce sukrediyorum her zaman.o kadar iyisinki.her zaman elimden geldigince sana layik olmaya calisiyorum basarabiliyormuyum bilmem ama elimden geleni yapiyorum emin ol.seni herseyden ,canimdan cok seviyorum.iyiki varsin iyiki benlesin nefes alis sebebim moral kaynagim,hayata tutunma nedenim hep sensin.bitirsu askerliig artikta bian once yuvamizi kuralim be canim sevgilim benim.sana az oncede dedigim gibi senibiryil degil on yil bekle deseler hic usanmadan beklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…