Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçse de yolumuz bozkırlardan,denizlere çıkar sokaklar....:123:

Ayyyyyyyyyyyyy bu ev nasil dagilmis boyle!! evi mi topliycammm, sacimi basimi duzeltip makyaj mi yapicam bilemedim!! gelicen 1 saatten az kaldiiiiiiii uf gel bir an once biliyorum gidiceksin ama 15, 20 dk bilemedin yarim saat, hadi olmadi bir saaaaaaaaaattttttttt dur benimleeee yahu sunun surasinda daha dun benimleydin ama simdiden daha cooooooooook ozledim. hatta cok cok coooooooooook ozledim. hatta buraya geldiginde yidim seniiiiiiiiiiiiiiii

ay inanmiyorum!!! seni suan beklerken bir saat once geldin!!! evi birak kendim bile ne bicimdim!! neyseki gelmeden once msj attin ki o 5 dk lik surede bi disimi fircalayip kostura kostura bisiler yapmaya calistim. Amaaaaaaaaaaaaa seni gormek harikaydiiiiiiiiiiiiiiii

Buyu mu yaptin bana
basimi donduruyorsunnnnnn

Hadi gule gule git, gule gule gel sevgilimm

Utandırıyorsunuz beni.

İçimden ediyorum binlerce teşekkürümü. :))

"Bitirdim ben seni"
Evet bitirdim ben seni o uğrunda her şeyi yapabileceğim insan ..
Bittin ...
Senin yüzünden ben tüm her şeyi tüm yaşananları bıraktım kenara ...
Aklın başına gelmiş , değerimi anlamışsın ondan böyle arayıp öyle laflar söylüyorsun ..
Ama beni neredeyse 2 aydır hiç aradın sormadın
O uzun mesajıma cevap bile vermedin ..
Senin için herhangi biriymişim gibi davrandın .
Şimdi ise .....
Her şeyi bırakmış sadece bana doğru dönüyorsun .
Kelimeler boğazımda düğümleniyor ..
Bitti ama buna çok eminim .
İçimde sana dair tek şey nefret artık ..
Üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum ben kimseyi bu kadar çok sevmemiştim .
Böylesine büyük aşkım böylesine nedenlerle yok olup gitti ..
İçim sızlıyor .. Haketmedim ki ben bunu ...
Ben sadece bana 'sadık' olmanı istemiştim sen ise hiç olamadın ...
Ve kaybettin ......
......
...

Bazen öyle konuşacaksın ki karşındaki cevap veremeyecek. Bazen de öyle bi susacaksın ki karşındaki konuşmaya cesaret edemeyecek .

Marquez

Umarım mesajım doğru kişiye gitmiştir.................................

Son düzenleme:
facebooktan msjlari hic silmedigime cok sevindim cunku seninle taaaaaaaaaaaa 2010 daki mesajlari buldummmmmmmmmmmmmmmm
ve sonra oturdum bugune kadar olanlari atlaya atlaya okudum

veeeeeeeeeeeeeeee iki saat ona harcamisim. yahu seker misin? bal misin? nesin sen tatli sey?

Hep böyle sarmaşık kalsak...
Ellerin hep üzerimde,yüzün hep saçlarımda...

çok gerginim çok çok çoooooooooooooooooook zombiye döndüm yaaaa anne gel artık gel de düzene sok şu uykumu.. ve dünden beri 6. nargilem :/ disipline ihtiyacım var feci şekilde..

Arkamdan konuşan üç beş zavallı...Acıdım size..Beni hazmedemediniz bir türlü...

Hele sen, ki acıyıp da sırf maddi destek olayım diye ısmarladığım o uyduruk lezzetsiz kurabiyelerinle anca yerinde sayacaksın böyle.....

O verdiğim 60 tl de başımın gözümün sadakası olsun sana.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…