Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben özelden yazdım yazacağımı...........Burası karşılıklı sohbet yeri değil......Kalp kırmak derken defalarca kırdınız kalbimi..............Ama umrunuzda dahi olmadı.........

Şimdi geldi. Aktif kullanıcı değilim, mesaj hakkım da yok.

Spontone gelişen anlık yorumlarda oturup empati yapmıyorum canım. Üstünde durulacak çok ciddi bir konu olduğunu düşünmüyorum. Ben herkes gülüyor, herkes dalga geçiyor diye galyana gelmem. Kendi isteğimle yazarım yorumumu. Kısaca kurabiye hakkında yorumumu yaptım ve geçtim bu kadar. Kimse sana yetiştiren kopyalamıştır okursun ordan.. Bahsi geçen fiziksel özellikse benim ordaki yorumum kurabiyedeki görsel hakkında dikkat edersen. Ağlanacak değil gülümseyecek bir konuydu :) Neyse madem öyle susma vakti. By

Özel mesajlara yazdım yazacağımı...arkamdan konuşanları engelliyorum doğal olarak.......Çünkü muattab olmak istemiyorum....Kimsenin maddi durumunu küçümsemem..Kimin ne olacağı belli değil yarın..Önyargılarınızla başbaşa kalın..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittikçe kendini aşıyorsun.
O kadar tezcanlısın ki ben yanında
ağır vasıta araç olarak kalıyorum.
Biraz sakin ol,sen kendini yordukça ben daha
çok üzülüyorum.Mutlaka herşey yoluna girecektir.

O zaman tavsiyem camideki kutulara at sadakanı canım, çünkü ben sadaka kabul etmiyorum. Emeğimin karşılığını alıyorum. Ha beğenen olur beğenmeyen olur. Ama maşallah ne mutlu ki bana şu ana kadar sen hariç kimseden olumsuz yorum almadım. Ne tadı, ne görüntüsü hakkında. Beğenen bir daha ister bir daha yer, beğenmeyen de sipariş vermez. İhtiyacım yok.
Benim lügatımda nimete uyduruk denmez zaten..

ayyy sen onudamı biliyordum aferim..

dua ette insanları küçümserken rabbim senii ondan beter etmesin...

Ben fiziğime dair yorumları okudum..Ve nasıl gülerek cevap verildiğini...Nasıl dalga geçildiğini....Gereken yerlere yardımımı yapıyorum,Allah ile benim aramda...Empati anlık olaylar için değil,süre gelen olanlar içinde yapılması gereken bir durumdur..Anneliğime konuyu getiren birinin empati yapabildiğini düşünmem haliyle..

Konuyu da uzatmanın gereği yok...

dedikodu yapılıor derken...

sana onları okutan kişi ile sen ne yapıyordun merak ettim

he birde telefondan telefona bile milleti dinleten kimdiii

vay be ben 25 yaşındayım ama daha olgunum sen ve senin gibilerden

yazık sen ve senin gibilere..iyi ki böyle biri değilim ve çevremde de böyleleri yok.ayrıca hacı hacıyı mekkede gidi gidiyi tekkede bulurmuş ya öyle de olmuş

şükürler olsun diyorum. demek ki doğruymuş zaman insanları değil,armutları olgunlaştırırmış..

Telefon dinletme diye bir şey olmadı..Bunu bana teklif eden kişiye sor bana değil....O kişi niyetlendi dinleteyim dedi ama başaramadı.....Ben kimsenin telefonunu dinlemedim,böyle bir şeyi de teklif etmedim........Bunun mesulü ben değilim......

sende yazıları sana okutan kişiye sor...

o zaman neler söylemiş senin hakkında bu zamana kadar..

kimse kimseyı enayi yerine koymasın bence...

Oh ne ala ya..Birileri bir haltlar karıştırmaya kalkıyor,nedense hiç alakam olmadığı halde ihalesi bana kalıyor........Reva mı bu...............

Kimseye bir şey sormayı düşünmüyorum..İsteyen istediği kadar konuşsun arkamdan...Demek bazı insanların benden başka malzemesi yok.....

ALLAH a sonsuz şükürler olsun......... Kalbim, içim kötü olsaydı ,insanların sürekli kötülüğünü düşünen,insanları karalamaya çalışan biri olsaydım ALLAH her duamı kabul etmezdi..........Her zaman şükrederim ve tevekkül gösteririm,verdikleri ile yetinirim..Gözüm yükseklerde olmaz...........

Bu yeterli zaten...........

Allah'ım nolur nolur nolur şu istediğim şey gerçekleşsin
Tam olacak diye hevesleniyorum olmuyo, şuan yeni bir umut ışığı doğdu
Onun bari devamı gelsin
Amiiiiiiiiinnnnnnn

canım annem iyi ki böyle bir annesin anneliğin anlamı sen ve senin gibi insanlardır cnm annem

bu zamana kadar Allah korkusuyla yaşadın hep,insanlara hakaretler etmedin..

onlara küçük düşürücü laflar sarf etmedin inşallah ben de senin gibi olurum ki yanlış yapsam da dönmeye düzeltmeye çabalıyorum

ama kimileri için artık çok geç:26::26:

annem yaşında insanlara bakıyorum,görüyorum ki çook yazık:26::26:

O küçücük beyninle iki dakikada ancak o kadarını başarabilirsin.İşin zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…