Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ey sevgili!
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi..
Taşıyabilir miydin acaba ben'de ki sen'i".....

Biliyordum ben... Biliyordum...
Senden uzaklaşarak seni ne kadar çok üzmüş olsam da senin benden vazgeçemeyeceğini biliyordum...

keşke bu süprizlerin üstüne bi de kocaaaman pizza getireydin:18::18::18::18::18:

çok mu oldum ne

sevgili kocacığım sen nasıl bi denyosun ki bu saat oldu aramadın..
tek ben küsüm sana senin düzeltmen lazım...
alllaaaaammmmm kociş katili olciim...

Son düzenleme:
Yazıklar olsun bu kadar zavallı olduğunuzu bilmiyordum ya helal olsun !!

İstediğiniz buysa bir daha ne yüzümü görürsünüz ne sesimi duyarsınız
Utanmasam sizden nefret ettiğimi falan söylicem
Bıktım gerçekten olgunlaşamadınız gitti.

Arkamdam konuşun konuşun sonra da sanki hiç bir şey yapmamışsınız gibi üste çıkın ne ala memleket.... Keşke insanlar sizin gibi 3-5 kötü niyetli kişinin söyledikleri ile değerlendirmeseler olayları..Karşı tarafı dinlemeden empati yapamazsınız...Bazı şeyler durduk yere değil...Hangi biriniz Narmiki de dinleyelim bir dedi ? Başkalarının aklıyla hareket etmek,karşı tarafı dinlememek ,bana hakaretler etmek daha kolay geldi sanırım........

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım kuşlar uçurdu haber. Bana acıdığını söylediler. Farzet ki "o" burayı okuyacak deyip yazdın, benimde elbet olur haberim. Ki oldu geldim ziyaretine :)

Birincisi şaka değil cidden çok güldüm. Çünkü çok şükür yerimde saymıyorum, kurabiyelerim lezzetsiz olmadığı çok beğenildiği için, bunu utanarak böbürlenmeyerek söylemeliyim ki çok kişi övüyor, tavsiye ediyor hatta siparişlerin bir kısmını yetişemediğim için geri çevirmek zorunda kalıyorum. Onu bi bil önce :) Artı ben bunu yapmaktan zevk aldığım bir iş olduğu için sürdürüyorum, maddi durumum çok şükür kötü değil. İhtiyacım yok, olduğu için de yapabilirdim. Sen ne gördün de böyle sandın bana sadaka olsun diye aldın kurabiyeyi ? :)) Ne kadar bayılmış, duygulandım demiştin halbuki. E tabi herkesin her dediğine inanmamak lazım. Çocukların doğum günündede düşünüyordun o lezzetsiz kurabiyelerimden misafirlerin için bi de:)

Artık ister 1 ister 10 söyle, anca burda konuyu bilmeyenler okur geçer, sende rahatlarsın canım. Ben o arada anaokulu için siparişlerimi yapmakla meşgul olacağım. Senin yazdığına cevaben yazdım, ağır konuşup seni ezmedim senin gibi. Lütfen sende bir anneye yakışır şekilde uzatma.

Hadi kal sağlıcakla..

Sen hiç üzmek istemiyorum ama oluyor işte.Keşke sende biraz sabırlı olsan

hakkımda yazdıklarını okudum... bunu bil yeter........................

Şimdi sen uyurken sana şımarıklık yapmak vardı... Kulağına ve burnuna saçımı sokmak, ayaklarını gıdıklamak gibi. Afacanlığım tuttu yine. Seni özledim. Akşam olsun artık.

hakkımda yazdıklarını okudum... bunu bil yeter........................

Bire bin katıp mı söylediler, ne dediler bilmem. Kimse artık o. Ne kendi çıkar ben söyledim demeye cesaret eder ne sen söylersin sorsam.
Komik yani biz koskoca kadınlar üstü kapalı mesajlar yazıyor bana değişik geliyor :)) Bana özelden sorsan ben sana cevap verirdim. Yaşımdan olgun davranırım, kaçmam cevap vermekten.
Büyük boy kurabiyeyi sordular, pasta gibiydi muhabbeti oldu. Evet dev kurabiye dedim fiyat verdim. Kurabiyede birebir olmaz fiziksel özellikler, boylarınız kilonuz aynı değil onu yazdım. Bu mu okuduğun ?
Sadece bir yorum okudun, benim nasıl biri olduğuma karar verdin ve böyle basit, kalp kırıcı mesaj yazdın? Sadakam olsun, maddi destek için aldım. Bu mudur bir anneye yakışan üslup ?

Ben özelden yazdım yazacağımı...........Burası karşılıklı sohbet yeri değil......Kalp kırmak derken defalarca kırdınız kalbimi..............Ama umrunuzda dahi olmadı.........

Ben özelden yazdım yazacağımı...........Burası karşılıklı sohbet yeri değil......Kalp kırmak derken defalarca kırdınız kalbimi..............Ama umrunuzda dahi olmadı.........

Birincisi özelden birşey gelmedi, zaten engellemişsin listemde yoksun

İkincisi siz diye konuşuyorsan karşında bir ben olmamalıyım. Şu an iki kişi konuşuyorsak da benimle ilgili olan kısmını söylemen yeterli. En azından ne hakkında birşey söylemişsem o konuda cevap hakkı doğar. Apalakasız bir konu seçip vurmaz insan :) Neyseki tecrübe edip tadanlar herşeyi farkında.
Ben hakkında üzücü birşey söylemediğime eminim. O yüzden de vicdanım rahat. Ben birine senin gibi laflar edip yastığa başımı koyup uyuyabilen bir tip değilim malesef.. O söylediklerin, kurabiyelerin lezzetsizliğimi dersin sadaka olsun mu, maddi destek için aldım itirafın mı. Bu kadar söz emin ol fazlasıyla üzücü. Ama ben alışığım koymaz. Herkes söyler, meyve veren ağaç taşlanır misali..

Bir insanın anneliğine dil uzatmak,her şeyi anneliğini küçümsemek babında kullanmak nasıl bir vicdan ,nasıl bir anlayıştır.....Empati yapabilmek herkesin harcı değil............Başka da söyleyecek bir şeyim yok..Kimseyi durduk yere küçümsemediğimi Allah biliyor,o yeter..İnsanların fiziği ile dalga geçmek acizlerin işi.........

ßen Senin bedenini Değil..,Yüreğini Sevdim..
.Sendeki İmkansızlığı..,Sana Sarılamamanın Acısını Sevdim..
..Sırf Sonunda Sen Varsın Diye... Sana Olan Hasreti Sevdim...
.Yalnızken Aklımda Oluşunu,Hayallerime Rüyalarıma Doluşunu Sevdim...
Seni ßirGün Görme Umuduyla Yaşamayı Sevdim...
Seni "Yaşama Nedenim" bilmeyi Sevdim!!!ßEN SENİN YÜREĞİNİ SEVDİM!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…