Arkamdan konuşan üç beş zavallı...Acıdım size..Beni hazmedemediniz bir türlü...
Hele sen, ki acıyıp da sırf maddi destek olayım diye ısmarladığım o uyduruk lezzetsiz kurabiyelerinle anca yerinde sayacaksın böyle.....
O verdiğim 60 tl de başımın gözümün sadakası olsun sana.........
Canım kuşlar uçurdu haber. Bana acıdığını söylediler. Farzet ki "o" burayı okuyacak deyip yazdın, benimde elbet olur haberim. Ki oldu geldim ziyaretine :)
Birincisi şaka değil cidden çok güldüm. Çünkü çok şükür yerimde saymıyorum, kurabiyelerim lezzetsiz olmadığı çok beğenildiği için, bunu utanarak böbürlenmeyerek söylemeliyim ki çok kişi övüyor, tavsiye ediyor hatta siparişlerin bir kısmını yetişemediğim için geri çevirmek zorunda kalıyorum. Onu bi bil önce :) Artı ben bunu yapmaktan zevk aldığım bir iş olduğu için sürdürüyorum, maddi durumum çok şükür kötü değil. İhtiyacım yok, olduğu için de yapabilirdim. Sen ne gördün de böyle sandın bana sadaka olsun diye aldın kurabiyeyi ? :)) Ne kadar bayılmış, duygulandım demiştin halbuki. E tabi herkesin her dediğine inanmamak lazım. Çocukların doğum günündede düşünüyordun o lezzetsiz kurabiyelerimden misafirlerin için bi de:)
Artık ister 1 ister 10 söyle, anca burda konuyu bilmeyenler okur geçer, sende rahatlarsın canım. Ben o arada anaokulu için siparişlerimi yapmakla meşgul olacağım. Senin yazdığına cevaben yazdım, ağır konuşup seni ezmedim senin gibi. Lütfen sende bir anneye yakışır şekilde uzatma.
Hadi kal sağlıcakla..
hakkımda yazdıklarını okudum... bunu bil yeter........................
Ben özelden yazdım yazacağımı...........Burası karşılıklı sohbet yeri değil......Kalp kırmak derken defalarca kırdınız kalbimi..............Ama umrunuzda dahi olmadı.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?