Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afrikalı küçük Efeler,maşallah sizlere yaa..Zevkle izliyorum sizleri....

Ben
senden önce ölmek isterim.
Gidenin arkasından gelen
gideni bulacak mi zannediyorsun?
Ben zannetmiyorum bunu.
İyisi mi,
beni yaktırırsın,
odanda ocağın
üstüne korsun
içinde bir kavanozun.
Kavanoz camdan olsun,
şeffaf,
beyaz camdan olsun
ki içinde beni görebilesin

Küçük İnsanlar kişileri,normal insanlar olayları,büyük insanlar fikirleri tartışırlar....

Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı eğer gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin..

Bu topiği birbiriyle kavga etme, hakaretleri saydırma yeri gibi gören üyeler, farz ediyorum ki burayı okuyorsunuz, kavganıza biraz daha devam ederseniz hepinizi direk banlayacağım.

Ötesi yok bu duanın,Benim ol...

Benimle, Aklınla, ‘‘Aşkınla bin yaşa!’’

Hayatimin kiymetlisii uyuki annende uyusun.
Bu arada elektrik supurgesini acmadim diye yere pirinc dokmen beni cok guldurdu bugun.Butun gun buna guldum uyanik

Seni seviyorum ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama... uzarrrrrrrrrrrrrr da uzarrrrrrrrrrr

siradakisarki tüm sevenlere, sevip de kavuşamayanlara, sevip de götü başı oynayanlara, sevip de "dur lan ben bi çay koyayım amk" diyenlere gelsin.

farzediyorumki okuyorsun şimdi bu yazımı, oku, sen sadece okuyabilirsin, yalanlar okursun, bahaneler okursun, öküz gibi şarkı okursun, başakada bi b...ka yaramazssın.

Çok uykum var şimdi işte değil de yanında olsaydım,kolunun altında uyusaydım ne olurdu kiiii

18 gün kaldıııı
hadi zaman biraz daha hızlı geeeççç

Noluyor be!!!
Ne kavga ediyorsun o çocukla sen?
Yapmayacaktın,bunu yapmayacaktın!!!!" diye neden bağırıyor?

düşünüyorumda, adressz mektuplar gibi bişey yazıyoz işte burda, farz ediyoz, sonu ne oluyor evleniyoz bi kaç yıl sonra yine odun oluyo hepsi, hepsinin materyali ayni sonda odun kütük oluyolar

ama annelik çok farklı, çok çok farklı bişey bence, anne olduktan sonra ne olurlarsa olsunlar bence,

Allah nasılda şanslı yaratmış kadınları yaşama nedeni vermiş onlara, erkeklerse kadınlar kadar şanslı degil bu konuda, hep bir macera peşinde, köpegin araba peşinde oldugu gibi. çünkü o yüce duyguyu onlar anlayamaz ve asla tadamazlar.

bir gün bende o duyguyu tadacagım, bunu diliyorum, ama inan ki odunlar (erkekler) yüzünden bu işe fazla sıcak bakamıyorum

düşünsene hep hep aynı evde biriyle yaşıyorsun.

fuuuu, çok ürkütücü. her işine klarışan bir denyo var.

Saatler sonra o kutuyu açtığında oluşan yüz ifadeni görebilseydim keşkeee
Bakalım beğenecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…