Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunun seninle alakası yok bitanem beni affet ama,şimdiki aklım olsa seninle evlenmezdim...mutsuz olacağımız için değil,beni kırdığın üzdüğün falan yok tabi ki ama ailem ilk tepki verdiğinde olayın buralara geleceğini bilseydim senin bu kadar üzülmene benim yüzümden bunları yaşamana katlanmazdım...o zaman vazgeçerdim senden...üzgünüm ama sevdiğimle evlendiğime pişmanım...ailem yüzünden...

Herşey"
o iki kelimeyi " Söylemek mi sence..? Ya yüreğimin Haykırışları..
Ya geceleri uyutmayan Hayalinle Sohbetim..? Ya Damarlarımdaki
kanın seninle Akması.. Bunlar hep boş şeyler mi..? SEVMEK,SÖYLEMEK
DEĞİLDİR UNUTMA..? Alıp yüreğine koymaktır.. Herşey " o iki kelimeyse Eğer;...BEN SENİ DİLİ OLMAYAN BİRİ GİBİ SEVİYORUM..........

inanmıyorummmmmmm
birlikte uyuycazzzz
gitmeden önce süper oldu bu
lay lay lommmm

Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni ; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.......

Victor Hugo

Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok.
Çünkü ben,bana değer verenleri sevmekle meşgulum..
G. Marquez

Hayat kalp kırmak için çok kısa, çoook Rahmet et Rabbim...

Son düzenleme:
yuzune guldum diye adam sandin ya sende kendini,boyle sap gibi ortada kalirsin simdi iste kimsesiz gibi.. Adam olmayana adamlik dersi itinayla verilir:)

Seni çok özledim sevgilim. Yanıma gel..Ellerimi tut. Ve beni hiç bırakma.. Bunu gerçekten hak ediyoruz.

Zaman farklı işliyor herkese...
Bana geçmeyen zaman bi başkasına su gibi akıp gidiyor...
Durdu bende zaman.
Şimdi kollarının arasında uyumak isterdim.
Kokunu içime çekip huzurla uyumak...

Son düzenleme:
bence seninle arada bir kuselim
once ayni odanin iki uzak koltugunda iki yakin arkadas gibi oturmak, sonra ayni koltuga gecis yapmak, ve sonra dayanamayip sarilmak, ve ardindan o cok ozledigim opucuklerden birini sanki ilk opucukmus gibi biraz cekingen, ama cok alisilmis bi ihtiyac gibi tutkuyla almak... MUKEMMELDI
Seni seviyorum len bocukkkkkkkkk

Düşün yakamdan.........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım bu gün öğretmenin seni görünce ne diyecek tatlı kızım Bu gün kardeşinle çok eğlenin inşallah..Güzel güzel uyuyun,yemeklerinizi yiyin,arkadaşlarınızla oynayın..Anneniz de odanızı toparlasın,yemeklerinizi yapsın...Şimdiden özledim,yolunuzu gözleyeceğim...

Nerden aklıma esti kimbilir
Gezdim dün gece şehri şöyle bir
Herkes evinde kendi halinde
Heryerde huzur her yerde neşe

Bir ben uykusuz bir ben huzursuz
Bir ben çaresiz bir ben sensiz

Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
Nerde nasıl yaşarım bir de bana sor
Evlerin ışıkları bir bir yanarken
Bendeki karanlığı gel de bana sor​

‎-Bir şans daha vermek-...akılla yapıldığında...tahliye...gönülle yapıldığında...beraat...anlamı taşır...

(H.C )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…