Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm actıgım konu niye editör gibi görünüyor !

orda çalışmandan bıktım

senı görememekten bıktım

telefonlarımı açamamandan bıktım

her dakıka burda kendımı yıyıp bıtırmekten bıktım

senın "evlenıcez, çok çalışıp para kazanmam lazım, daha tatıle gıdıcez benı anla" demenden bıktım

evlenmek ıstemıyorum, parada ıstemıyorum tatılde ıstemıyorum, sadece çıkıp yanına gelmek ıstıyorum lanet olsun

o dükkanı dağıtasım var

sabır... sadece sabır

Yinede sana kızmıyorum kızamıyorum
Düşüncelerin böyleyse beni artık sevmiyosan seni nasıl suçlayabilirim
Hissettiklerin için senden nasıl nefret ederim

Sana kızmıyorum için rahat olsun Rabbime şükrediyorum bana gerçekleri gösterdiği için
Daha fazla günaha girmeden yalnış bişeyler yapmadan bana gerçekleri gösterdi ne kadar şükretsem azdır az gelir
Bundan sonra senden arta kalanları toparlamak bana düşen
En azından gerçekten sevebilceğimi sevdiğim insan için herşeyi yapabilceğimi biliyorum artık
Bana çok şey öğrettin bu hayatta içimden gitmeden beni terk etmeden önce
Allah razı olsun senden
Umarım seninde karşına sevip mutlu olabiliceğin bir insan çıkar

Hakkımızda hayırlısı buymuş
İçim buruk kalbim kırık ama bunlarda geçer demi
Neler geçmiyo ki hayatta

Offf işte böyle :)

seni çok seviyorum sevgilim bilirsin bana bir şey söyle dediğinde ilk bu gelir aklıma yüzü görmeyeli elini tutumayalı tam bir ay oldu nasılda özledim seni bir bilsen. derdimiz büyük ve sen benim yanımdasın bunun için sana tüm kalbimi suna bilirim...

annem seni çok özledim((
aynı şehirde olsak yine; yine ben sana sabahları kahveye gelebilsem atlayıpta otobüse(((5:
özledim sana sarılmayı, tombik yanaklarını sıkıp öpmeyi, seni koklamayı....

demek isterdim anneme.....

gece gece ağlattınız be yaaa beni hiç aklımda yokken ağlamak......

yinede yinede içimi dökmeme vesile oldunuz teşekkürler....

Hileyle ,göz boyama ile sağlanarak kazanılmış bir çoğunluğun ömrü fazla uzun sürmez....Çünkü sahte bir çoğunluktur...Ergeç dağılır...Çıkar elbette bir gün tüm gerçekler...

Güneşin balçıkla sıvandığı nerde görülmüş ........

Son düzenleyen: Moderatör:
tartistikkkkkkkkkkkkkkkkkk
aramiz limoniiiiiiii
1 gun oldu
yarin buluscaz
acaba ne olacak?
ben biraz kirginim hala birazda sogugum ama seni seviyorum
cozmek istiyorum aradaki problemi ama kirginligimi sen al ne olur onun kendi kendine gecmesini bekleme.
beni uzme.

ne demisler, kadini sev, anlamasanda olurrrrrr

Daha gun agirmadan evden ciktigin zaman aklim hep sende kaliyor nedense..uyuyamadim sen gittikten sonra..
Bugun en cok sevgidigin yemekleri yapcam sana.

bazıları kendini hala güneş gibi parlıyo sanıyor ama bilmiyorki kendisi zaten insan sınıfına girmiyor
her söylenen ona batıyor kendine yandaş arıyorr daha çok ararsınn .. yiyosa engelimi kaldır rezil olacağından korkuyorsunnnnnn!!!!!!!!!!!

İnat uğruna yaptıklarının bedelini, yıllar sonra karşılaştıgımızda ödeyeceğiz.
Unuttum,yaptıkların unutturdu seni bana desem de yerin hep ayrı kalacak.

Seni çok seviyorum ÖMRÜMM...Daha nice yılları birlikte geçirmek dileğiyle.Yıl dönümüzde beni öyle bi şımarttın ki sürprizlerinle hala rüyada gibiyim.Sonsuz teşekkürler sevgilimmm

Bikaç gün seninle görüşmek ve yüzünü görmek istemiyorum. Hatta mumkunse cuma akşamı gorusur cumartesi defolur giderim. Ahh umrumda değilsin suan biliyor musun? kısaca canın cehenneme!!!

Son düzenleme:
bugün işten erken gelsen, beraber dışarı çıksak ne iyi olurdu

bunaldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…