Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanın iç acılarının toplamı...burnunun dikine eşittir...

(H.C)

Yazdıklarımı takip eden bir kaç kişi .Buraya hoşuma giden sözleri yazıyorum..Altını çizeyim..Kimseye gönderme yapmıyorum..Yazdıklarımdan anlam çıkarıp ,gereksizce üzerinize falan alınmayın..Canımı sıkmayın,canınızı sıkmayın... Ben kapattım o sayfayı...

Selametle..

En başından beri aynı şeyi diyordum..En sonunda anlaşıldı sanırım..Geç olsun güç olmasın demişler..İnşallah başka şeyler duymam ,arkamdan konuşmayı bırakırlar...Oh beeeee....

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamamış......Boşuna yormayayım kendimi......

Her neyse umarım güzel bir gün olur.......Çok mutluyum bu gün çünkü...

Sevgili Sinan Akçıl! Mümkünse sen şarkı söyleme ya.. Sadece yaz yani. Rica edicem yap bunu.

Sevgili patronumün akşam dizilerimi seyredip sonrasında sevgülüme pasta yaptığım için 2 civarı yattım o yüzden çok uykusuzum bugün bi halta yaramam ben,bırakta gideyim evime koyunları sayayım
NOT:Yüzüne söylemeye cesaretim yok belki burdan okurda azad edersin beni

Son düzenleme:
cnm aşkım bitanem bu gün bizim tanışma yıldönümüz seninle yine 1 yıl daha geçti iyiki tanıdım seni iyiki seviyorum seni ve sen iyiki benim yanımdasın seni çok seviyorum seninle çok mutluyum çok korkuyorum ya bozulursa diye biz asla ayrılmayalım evliliğimize adım adım yaklaşıyoruz rabbime bin şükür bu güne seni çok seviyorum nefesm

Dün gece başım bazı nedenlerden dolayı felaket derece de ağrımaya
başlamıştı zar zor uyumuştum . 1,5 saat sonra zırrr zırrrrr telefon
çalıyor 'sen' arıyorsun reddettim baktım üç mesaj atmışsın
konuşmak istiyorsun benimle . Tamam dedim hadi bakalım konuşalım .
Öyle öyle derkenn saat 4 oldu . Epey konuştuk seninle ..
Belki dediklerinde samimisin ama ben seninle eskisi gibi olacağıma
inanmıyorum . Onca yaptığından sonra seninle olmak mı asla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…