Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yavaş yavaş eritmeliyim belki de duygularımı, çok yalnızım burada. Bir güzel lafına muhtacım, ama esirgiyorsun benden bunu ağlayarak gittiğimi gördüğün halde. Ben de artık hayırlısı diyorum, bu kadar.

Pek Sevgili Dişçi Bey,
Az önce bir dişimi çektiniz,bir dişimi doldurdunuz..
Allah iyiliğinizi versin e mi..

Size geldiğimde yaptığım yaklaşık 10 cm kalınlığındaki böreği millete öve öve bitiremiyorsun sevgilim. Herkes bana hamarat gözüyle bakmaya başladı sayende
Allah'tan ki böreğin tipini görmediler
Ama benim ölçülerime göre tepsi çook küçüktü, benim bir suçum yok..
Ben "Yaa bunun kabarması durmuyor bi türlü, fırının tepesine değecek, napcaz, yarısını atsak mı " diyerekten evde koştururken senin de karşımda gülme krizine girmeni düşündükçe beni de bir gülme alıyor hala

Gerizekali! Aptal! Salak!!!!!
ay sana ne desem az!! Madem odevin ertelendigi HERGUN icin %10 nottan kiriyorsun bunu niye basinda belirtmiyorsun ulennnnnnnnn?! Yemin ediorm gelip ofisine agzini yuzunu kirmak istiyorum. Bi de sordugum her soruya butunuyle cevap verirsen sevinicem aptal! senin havan batsin! o genc ogretmenim falan havan yuzunden olan bana oluyo! ayyyyyyyyyyyyyy Gel buraya yedim seniiiiiiiiiiii!!

Gerizekali! Aptal! Salak!!!!!
ay sana ne desem az!! Madem odevin ertelendigi HERGUN icin %10 nottan kiriyorsun bunu niye basinda belirtmiyorsun ulennnnnnnnn?! Yemin ediorm gelip ofisine agzini yuzunu kirmak istiyorum. Bi de sordugum her soruya butunuyle cevap verirsen sevinicem aptal! senin havan batsin! o genc ogretmenim falan havan yuzunden olan bana oluyo! ayyyyyyyyyyyyyy Gel buraya yedim seniiiiiiiiiiii!!

Görüşmüyorum seninle tamam mı görüşmücem. Mahvolan günümü bi kez daha mahvettin.

Seni elime bir geçirirsem yerden yere, duvardan duvara vurucağım.

Cok ama cok ozur dilerim askim inan hersey tum stresim seni ozledigimden ,cok sevdigimden dolayi seni cok kirdim,uzdum biliyorum nolur beni affet ins suan yataginda benim sana dediklerimi dusunup aglayip kendini harap etmiyorsundurseni cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…