Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzgünüm.
Antalya olmadı.
Senin için gelecektim zaten sadece.
Ben pek de istemedim yani.
Bodrum beni bekler artık.
Sen de başka yerlere gidersin herhalde.

O günden sonra sizden soğudum.Biz sizin her şeyinizle mutlu olurken ,daha fazlasını sizin için isterken,sizin yaptığınız hiç olmadı.Demek ki ,samimi değilsiniz.

Eveett Nihayet başbaşa kaldık evimizde
Bakalım neler olacak
bu 8 günün acısını senden çıkaracağım merak etme sevgili kocacığım

Biliyorum senin de içini kemiriyo ama benim de desteğe ihtiyacım var dimi aşkım?
Kendi derdine düştün,unuttun beni

Bu gece çok şahane bir aşk filmi izlemek istiyorum
Önerilere açığım

Ben de gerilim filmi izlemek istiyorum. :)) Gece ,karanlık,ışıklar kapalı... :))

Seni seviyorum. Seni istiyorum. Yüreğimin tam ortasındasın be aptal daha ne diyeyim...

derdin ne mutsuz musun??
benim seni unutmam boynuma borç oldu artık borç hiç öyle diger hesapları açıp isim degiştirmeyle olmuyo kusura bakma akrdeşim
adam olsaydında bişeylerin kıymetini bilseydin bunada taamam sevemedin madem neden aldattın?? gitseydin hiç gelmeseydin
ah ah salaklıgım işte benim neyse bakalım hayırlısı sevdigin kızıda gördüm utanmıyosun dimi başkasını seven bunu her fırsatat heryere yazmış birde karşılıklı birbirlerini seviyolar yaa inanmıyorum sana cidden artık
başkasını sveen bi kalpten ne bekliyon???
aman banane takıl takıl sana hiçbişeyin degmeyecegini anladıgım gün sana söz yazmayı bıraktım ben
boşuna yani diger hesaplar
çok şükür Allah ıma huzurumda var mutlulugumda hemde diyorumya sana bile mutluluklar .))

Son düzenleme:
Bak... Nerden nereye.
Yol aldim gidiyorum artik.
Hem de seninle yolumun kesisme ihtimali olmayan bir yoldan.
Sana söyledigim o son sözü hatirladim, gerceklesiyor iste.
Mutluyum, hem de cok mutluyum.

Ama sunu anladimki;
hayatta herseyin acisi geciyor, fakat haksizca kandirilmanin,yari yolda birakilmanin öfkesi bi türlü dinmiyor.

Dualarim yine de seninle, iyi ol.

E sandığımdan daha çabuk geldi yalvarmaya
Ya dediğim olacak yada herkes yoluna.
Çektim resti dönmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…