Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşşkımm benimmm hediyeler de alırmış banaa.. 32. gün bugün ve ben çok özledim senii..sen bi gel önce seni yiyeyim,hediyeni sonra görürüm mis kokulummm

Neden söylediklerime tepkisizsin nedennn??
Sabrımımı ölçüyorsun ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum
Annenden nefret ediyorum nefrettt geldi huzurumuzu kaçırdı
Bana bunları yaşatmaya hakkınız yok ahım tutar benim
Allah büyük gün gelir devran döner ne diyim sizin gibilere

Beni bu kadar üzmeye hakkınız yoktu bende bir insanım bendimde duygularım var
Ama kayganaya göre ben duygusuzmuşum pehhh şuna bakk
Sne kimsinde bana o kadar hakareti saydırıyorsun birgün bunları yüzünede söyleyeceğim
O gün gelsin inşallahh gelsinnn
Çok doluyum çok size karşıı çoookk

Annem senin için büssürüüü yemek yapmış gelmediğini görünce cok uzuldu( Fırsat buldugun ilk anda telafisini beklıyor olucaz kuşumm

Hmm bi deee :18::18::18:

kilo almışsın göbecik çıkmış oturunca be adam
tamam spor yapıyorsun omuzlar baklavalar börekler yerinde biliyoruz gördük sporunu da düzenli yapıyorsun
ne var bende 1 sene yaptım ama şimdi nasıl gitmişim uğraşmışım diye düşünüyorum olabilir
senin kadar azimli olmaya bilirim Allah Allah

Başkasına göre küçük bana göre büyük dertlerimde bileee kötü gün dostun olduğunu bilmek ne güzel.. Üstelik bu kötü gün dostuun kayınanninse dahada güzel Benim herzaman en byük destekçimsin İnci Annem ben senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum... Allah bizi nazarlardan korusun

Biraz önce, senli bir hayal kurduğumu farkettim bir anda.
Farkında olmadan kurmaya başlamışım.
En önemlisi bu da değil.
Nasıl güzel kurduysam bu hayali, hayali ile bile coşup kakır kakır gülerken , kendime geldim ve durdurdum kendimi.
Şimdi ise gözlerim dolu dolu.
Böyle bir hayal hiçbir zaman gerçekleşmeyecek.

bu gece kokunu içime çekerek uyumak istiyorum aslında her gece
zaman zaman zaman.....

bıktım bıktııımmmmmm eşimin sorumsuzluğundan ailesinden unutkanlığından herşeyi benden beklemesinden bıktımmmmmmmmmmm eşimin kardeşimi aramayıp beni arayıp şunu bi sor demesinden aynı şekilde kardeşiminde beni arayıp şunu enişteme sor demesinden bıktııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çevremdeki insanları kırmamak adına susmaktan aman kimse darılmasın gücenmesin diye düşünmekten, sırf karşımdaki bozulmasın diye saçma sapan espirilere gülmekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kendim olmak istiyorum

sevgili büyük görümcem ve kayınvaldem ikinizide sevmiyorum bana yaptıklarınızı unutamıyorum arkamdan konuştuklarınızı unutamıyorum. ayrıca benden yaşca küçük olan büyük görümcemin benden başkasına bahsederken adımla hitap etmesine gıcık oluyorum yiyosa bide yüzüme yapsana yaaa beni neden kıskanıyorsun onuda anlayamıyorum benim sizlerle bi alıp veremediğim yok benimle uğraşmasanız aklıma bile gelmezsiniz. artık bi evlenip gitsende kendine başka meşgaleler bulsan diyorum

o burayı okuyacak olsa
millete benı mi çekiştiriyorsun der
asar suratı hemen
1 hafta mensin güler surattan

Bu başlığa bir şeyler yazmak istesem ya duygusala bağlamam geliyor yada küfrediyorum. :) Sonra hiç bir şey yazmadan çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…