Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
....................
Ne istiyorsanız onun hayalini kurun..
Gitmek istediğiniz yere gidin..
Olmak istediğinizi olun..
Çünkü sadece bir hayatınız var..
Ve bütün yapmak istediklerinizi yapmak için
Bir şansınız var...... (Alıntı)
........... işte bu benim,geridekiler gereksiz kişiler ve detaylar

bebeğimmmm c.tesini saymazsak 1 gün kaldı
çok hafiften bir kelebek uçusması oluyo ara ara midemde ama c.tesi eminim elim ayağım titrer heyecandan
seni seviyorum, seninle kuracağım aileye ilk resmi adımımızı atacağımız için çok mutluyum
ömürüm sonuna kadar sevicem seni..Allah çok güzel bi hayat nasip etsin bize

Son düzenleme:
şu ara hayat çok hızlı akıyor...sesini duyunca yıllar geçmiş sandım..

ve hala açıklanmadı yaa pes gerçekten pes...

Herşeyinle harika,mükemmel bir eşsin..Seni tanıdığım o gün için Allahıma şükürler olsun.. Birlikte geçireceğimiz daha nice evlilik yıldönümlerimize....SENİ SEVİYORUM AŞKIM...

Siz ne harika insanlarsanız öyle ailecek.. Yaptığınız sonsuz misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederim.. Çook! Nerden nereye bak gördün mü resmi başlayan bi konusma ve can ciğer kuzu sarmalığına uzanan bir dostluğumuz var seninle... herşeyimi paylaştığım, paylaşmaktan çekinmediğim bir dostluk. Belki de biz çok şanslıyız çünkü bu herkesin kolay kabullenebileceği birşey değil. Biz iyi birer arkadaş olduk.. sırdaş olduk. ne de güzel olduk!

Canım benim miniiiimmm turtam aşkitiimm seviyorum seni hiç bitmesin dostluğumuz! Nazar da değmesin tabii

18::18::18:)
9:)

Neden bu kadar ısrarcısın ?

Neyin peşindesin ? Sıktın artık gerçekten!

Yüzsüzlük boyutuna varıyor söylediklerin.

Sana duyduğum öfke,aylardır pır pır eden kalbimi bir anda yaşanılan her şeyden soğuttu.Seni sevmemek için bir nedene ihtiyacım vardı.Teşekkür ederim bu muhtaçlığımı da bir anda ortadan kaldırdığın için.
Benim senin için hissettiklerimle senin benim için hissettiklerin,
Senin verdiğin değerle benim verdiğim değer,
Senin olaylara bakışınla benim olaylara bakışım,
vs vs vs
Hepsi birbirinden farklı.
Şimdi gidiyorum,boğazımda kocaman bir düğümle.Allah bir daha görmeyi nasip etmezse de kendine iyi bak.Hoşçakal...:2:

Bugün belki de uzun zamandır ilk defa karşılıklı özür diledik birbirimizden... Özlemişimmm !

İki yabancının bir can olması bana hep imkansız gelirdi... Ah kadınlar kulubü sen bana daha neler öğreticeksiinn Gerçek hayatta bile hayatıma insanları zar zor sokarken, sayende tanıdıgım insanı canımın merkezii yaptıımm nede güzel yaptım, pekte güzel yaptıımm Hayatımdaaannn bi gıdımm uzağaa bileee gitmeee Pelootummmm çok çok çoooookkk seviyoooruuummm seniii daha ne güzel tatillerimiz olucak berabeer

yalnızlıgım farzettim belkim burayı okursun diye
beni çok sevdin bırakmıyosun yaww bi gitsene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…