Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçimde tarif edilmez bir boşluk var
Canım yanıyor bu gece
Kötüyüm.

Ben ne zaman herkes gibi iyi olmayı başırıcam
Ne zaman kalp ağrılarım geçip gidicek
Ne zaman gerçekten mutluluğu tadıcam

Ya kalbim çok yara alırsa beklerken
Ya umudum tükenirse
Ya ruhum çok yorulursa

Keşke yanımda olsaydın bunların hiç biri olmazdı!

Kendimi neyle oyalarsam oyalim ruhumda ki boşluk kapanmıyor geçmiyor

Seninle ilgili ne düşündüğümü bende tam olarak bilemiyorum...
Benim için yaptığın o kadar fedakarlık var ki, o kadar çok değer verdin ki bana işte tüm bu yaptıkların benim elimi kolumu bağlıyor.
Sevmiyor muyum? Seviyorum seni ama bu bizim için bir geleceğin olmadığı ihtimalini değiştirmiyor ne yazık ki..

İstediğim tek bir şey var yanlız.
Hep hayatımda ol, hep desteğini güvenini hissedeyim!

Laf Yiye Yiye Duba Gibi Oldun Ama Hakettin Sen Bunu Ben Böyle Öküzlük,Kibirlilik Görmedim Ne Sanıyorsun Sen Kendini Ha Bulunmaz Hint KumaşımıHayır Yaptın Bi Öküzlük Buna Tepki Gösterdiğim Halde Özür De Dilemiyorsun Sen Kaşındın Olucaklardan Ben Sorumlu Değilim Artık

çok az kaldı inşallah hayırlısıyla herşey yoluna girecek herşey istediğim gibi olacak umutluyum

2 seneden sonra butun konulari masaya yatirdik senle.Aslinda gordugun gibi icimizde buyutmusuz herseyi.
En basinda konusulsaydi bole senelere vurmazdik olayi.Ozel bir insansin sen.Eger ole olmasaydin gonulden gecer konusma geregi bile duymazdim.Napalim bazilarini firlatip atiyosun bacadan giriyor :)))) sende olesin benim icin.Artik kafami yastiga koyunca icim cok rahat cunku icimdeki herseyi yuzune soyledim.
5 yil rahatiz :)))))))))))))))))

Yak bir sigara kül olsun dertler ucunda
Bir an oh diyemezsek çekilir mi ah bu dünya....

O en yorgun anında günün ,
Tutkuyla içilen bir bardak su gibiydi sana rastlayışım . ..

Ya ufff bana inatçı diyosun ama benden betersin valla
Nolurdu benle gelmeyi kabul etsen 1 güncük hediye etseydik kendimize

Askim iyi ki seni dinleyip bu telefonu almisim baksana yaa KK ya bile anlik baglaniyorum arkadaslarkmla gorusuyorum ayyy sevesim geldi seni balli lokmam :))

Selam sevdiğim.Nasılsın bugün? Sakın bana kötüyüm deme,çünkü sen kötü olunca benimde canım acır.Beni sorarsan sadece sensizliği çekiyorum o kadar.Alıştım fazlasıyla.İlkten insan acı çekiyor ama sonradan alışırsın.
Sakın sende kimseye bu kadar bağlanma,sevme olur mu sevgilim? Sende benim gibi olursun,dayanamam.
Çünkü şu allahın belası senden bir türlü kurtulamıyorum.Biliyor musun sevdiğim? Mesajlarımızı hala silemedim.Çünkü kıyamadım,çünkü sana aşığım,çünkü bu yüzdende her mesajlarımızı okuduğumda yüzümde salak bir gülümseme oluşuyor.O gün bana seninle konuşmama sevgilim kızıyor dediğinde günlerce öküz gibi nutella yedim ve hep ağladım.Sensizlik.. evet işte bu bir gerçek ki; daha önce kokunu hiç içime çekemedim,seni öpemedim,sana sarılamadım.Ama o sevgiline söyle ki,senin değerini bilsin.Üzmesin seni bunu lütfen yapmasın.
Eğer o seni öpünce mutlu oluyorsan söyle onuda yapsın.Yeter ki mutlu ol hep gül.

Sen cok ozel bir cocuksun.Cok duyarli,cok akilli.Allahim saklasin,korusun seni yavrum.Seni babanla bana bagislasin yuce rabbim.Ne buyuk bir sanssin benim icin.Kiymetlim,mis kokulum,pamugum,koca dudaklim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…