Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu başlığa bir şeyler yazmak istesem ya duygusala bağlamam geliyor yada küfrediyorum. :) Sonra hiç bir şey yazmadan çıkıyorum.

yazla kışı bir arada yaşa sende
ılk baş okşa güzel sözlerinle, sonra ver veriştir ...kimene..
nasıl olsa o burayı hiç bir zaman görmeyecek

Madem ezileceksin altımda, ne diye istersin beni ?
Aptal kompleksli! Aşık olduğun kızın yanında yapma bari bunu.
Defalarca kandırmaya devam edip seni bıraksam umrumda olmaz.
O kadar küçüksün, değersizsin, çirkinsin gözümde yani. Ruhun pis senin.!

yazla kışı bir arada yaşa sende
ılk baş okşa güzel sözlerinle, sonra ver veriştir ...kimene..
nasıl olsa o burayı hiç bir zaman görmeyecek

Açıkçası duygusal zırvalarım da küfürlerimde noktayı bulmadan düğümleniyor. Susuyorum işte... :) ...

Bi erkeğin karşınızda çaresizce ağlaması neyi değiştirir?
Çok güçlü sandığınız o kişinin hıçkırarak ağlaması ne hissettirir?

Seni seviyorum bu bi hayranlık bi takıntı belki de... Bunları okusan gülmekten altına s....sın bel ki de... Aramızdaki yaş farkı uuuuf 17... :) Hem yakışıklısın hem değilsin... Herşeyden önce gözlerin konuşabiliyor senin... Sonra zihnin... Tamam hem karizmatik hem de çok çok çok zekisin... Ben bi ömür geçirebilirim seninle 7 yıllık platonik bi aşk çocuksu gelir mi ki sana... Ben büyüdüm 22 yim artık. Sana ulaşabilmek için yaptıklarım. :) En azından kazanımlarım oldu. Bu arada nette yazdığım ilk aşk(?) sözcükleri...:) Umarım yarın okuduğumda kahahkahalar atıp kendime küfretmem. Son olarak niye bilmiyorum ama seni hem seviyorum hem de döverek bir şeylerin acısını çıkartmak istiyorum. Ağzına s....

Beni gerçekten tanısaydın hakkımda düşündüklerinden,ön yargılarından dolayı çok mahçup olurdun......
Bir gün sen de büyüyecek ve daha farklı bakacaksın ,anlamadan dinlemeden insanları yargılamayacaksın.....
İnşallah yani..Öyle ümid ediyorum hakkında.....

Bana oyle anlamli anlamli bakmaya devam edersen daha da cok asik olucam sana ...
Ya sende beni sev, yada oyle bakma.

Bir kadın hazım problemini bu kadar belli edebilir!!!!
Benim canımı acıtamazsın arkadaşım bu şekilde!
Hadi git koş!!!!
Kuşu bağlamıyorum ben!!!
Aç belki konar kucağına!
O zaman kanadının tüyünden mi kuyruğundan mı yakalarsın bilemem!!!!

Yaa inşallah o eve yarın gidip içi görüp beğenirsek tutmak nasib olur..Allahım inşallah inşallah yaaa... Hepimiz için çok iyi olacak..Hem de çocuklar için.. Ev sahibi biraz bizden yana gönlün var gibi ama daha da artar bu hakkımızdaki iyi düşüncelerin inşallahh..Çocuklarım bahçede oynayabilsinler çok istiyorum çünkü.....

Yarın akşam nişanlanıyoruz, sayılı gün gelip çatıyo resmen
Bu arada düğüne de tam 1 sene kalmış oldu seneye 22 haziranda evlenicez kısmetse
gönül isterdi ki bu kadar uzun zaman sonra olmasın ama napalım, borçsuz, rahat evlenelim istiyosun haklısın da
herşeyi kendin yapmaya çalışıyosun çünkü bitanem
kendi gücünle aldın ne aldıysan..şimdi birazcık toparlanma vakti
hem bak ben de artık paralar kazanabiliyorum, önümüz çok açık olacak inşallah
diyorum ya seni evinin erkeği yapçam
ilerde açarız bi cafe ya da restaurant işletiriz onu
ben avukatlığı hobi olarak yaparım sen de çıkarsın işinden dicem ama çok güzel bi işin var be aşkım
bence ikimiz de işi bırakmayalım, açacağımız yere eleman alalım onlar çalışsın biz akşamdan akşama hasılatı toplamaya gidelim
sabah sabah aklıma gelen şeylere bak gözümü para hırsı bürüdü
ne diyoduk, yarın nişanlanıyoruz..umarım herşey yolunda ve güzel gider
seni seviyorum..senin de böyle hevesli mutlu olduğunu görmek beni çok mutlu ediyo
iyi ki varsın sevgilim

Seni severek koca üç sene geçirdim şimdi ben gidiyorum ya arkamdan tek bır kelıme bıle etmıyceksın barı bir hosçakal dersın diye beklıorum sadece beklıorum Şimdi o otobuste baktıgın kız artık olmuyacak hanı gormedıgınde hıc mı ıcın acımıyacak ! En azındn o nıe burda yok dermısınkı kendıne... Sen demezsın kütüğün öküzün tekısın çünkü umut vermedım dıyıp saatlerce gozlerımın ıcınede bakan sensın ben degılım ! Gidiyorum ya bıyerlerıne kına yakarsın artık ... Hanı dedın ya nfret askın buyuklugunden kaynaklanr sen nfret etmeye devam et dıe ınan bnde nfret edecek hal kalmadı artık .. sana tek bısey daha soyleyebılırım sen kendıne ıyı bak herkes sana ıyı baksın ellerıne yuzune çunku ben sana bakmaktan vazgectım

Canımmm benimmm canımmmm
Çok mutlu ol inşallah!!!
Güzel yüzün hep gülsün inşallah!!!
Allahım herşeyi gönlüne göre versin inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…