Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgilin yalnız kaldığınızda sana ne yapıcak bilmiyorum beni görünce bakakalıp ayağının takılması ve nerdeyse düşüyor olman çok komikti=) ama sevgilinin yerinde olmak istemezdim

Yakında o eve mi taşınıcaz,çocuklarım o evin bahçesinde mi oynayacaklar ?? İnanamıyorum..Çok şükür yarabbim...Daha mutlu oluruz inşallah ....

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

o ne özgüven o Maaşallah canım,insanın kendini beğenmesi güzel şey..

Herkes bana bayılır havasında olmadan bilinçli bir şekilde kendini beğenmek çok güzel evet.
Malesef çok az kadın var kendini seven, kendine hayranlık duyan. Halbuki kendine hayran olunca etraftakiler de çoğunlukla sana hayran oluyor. İnanılmaz bir enerji yayıyorsun çünkü.

anneciim bitanem her şeyim..
şu temizliğini bitirsen de ben de derslerime çalışsam nasıl olur acaba?

cevap vermemekte nedir yahu
ama tek korkum bişeylerin yolunda gitmemesinden kaynaklanan bir sessizlik oluşu bunun
eğer öyle değilse lütfen inadı bırak sevgilim
bak tatil yapacaktık beraber planlarımızı suya düşürecek kadar değerli değil bana kızdığın sebep

geçen ay eltimin yeğeni oldu sevgili kayınvalidem altınla ve başka hediyelerle gitti. şimdi benim yeğenim oldu elticiğime soruyormuş benim götürdüklerinden haberim olup olmadığını var sevgili kayınvalidem haberim var 4 gözle ayrım yapmanı bekliyorum.

sevgili eşim bugün kurduğun o talihsiz cümle sayesinde sana bir buz dağı sıcaklığındayım ve kutuplar kadar uzağım şuan.

benı bıktırdıgınızı sansanızdan emın olun bunlar anlıktır belkı 1saatlık filan.. sonrası için mantıklı dusunme zamanıdır sulugozluluk değil..

Cam kırığı hayatımı bile atomlarına ayıran sensin ! Bedel ödemeni istediğim nadir insanlardan birisin...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…