Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Numaram sende varken bıle msj atmıosun aramıosun ben naptımkı sana bu kadar ben burda uzulurken kım bılır sen ne yapıyorsun umut vermedım dıyıp umut verıyosun dengesızmısın bebe sen ? yada karsındakıne acı çektırmeyı cok mu sevıosun madem sevgılın var niye bana oyle bakıodunkı ? Niye yanıma gelıp duruyordun yapmak ıstedıgın neydı benı elde tutmak mıydı tabııı benm senı sevmem bı yerlerını kaldırdı .. Ama senı oyle bır unutcamkı sen bıle sasıracaksın

Dünyanınn en tatlıııı, en sempatikk, en hiperaktiiiiff, en çikolataaa, en yakışıklıııı, en düşünceliiiii, eeennn bal küpüüüü sevgilisinee sahibiimmm.. Allahım ben ne şanslıyımmmm, şükürler olsun sanaaa...

Tamapatani tama tama..Böyle miydi ? Başka şarkı bilmiyorsun sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle...İnsanlar empati yapmayı bir öğrenseler...Sana yapılmasını istemediğini sen de başkasına yapmayacaksın...Bu kadar basit....

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaip sıkıldım!! Hep spekülasyon hep spekülasyonn... Güzel bi şeyler paylaşayım diye giriyorum ama hep gerginlikk.. Yakışıyor mu koca koca insanlara bu tavırlar? Ben 22 yaşındayım ama sizden daha yapıcıyımm!

Burası karşılıklı atışma yeri değil ya o kadar ceza alıp anlamadılar ya yuhhhh diyorum!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…