Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalbi temiz olan,içindeki insan sevgisini yitirmemiş olan herkes sevdiğine kavuşsun inşallah.....Allah genç kızlarımızı kıymet bilenlerle karşılaştırsın.........

Senin o tapta tapta (kitap kitap )diyen diline kurban olayım oğlum..Ama bu yaşta ansiklopedi,kitap,dergi merakın biraz erken değil mi..Bazan beni endişelendiriyorsun..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Baba! Senden nefret ediyorum. Siz hiç babanızın yok olup geberip gitmesini istediniz mi? 22 yıldır hayatıma kattığım neredeyse hiç bir şey yok. Hayatımı keşkelerle doldurduğun için teşekkür ederim. "baba" demeye utanıyorum kendime küfrediyormuşum gibi... Söylemek istiyorum bi çok şeyi... Susuyorum. İntihar nedenim sen olacaksınız. Yeter! DEFOL HAYATIMDAN!

inşallah canlarım benim..

sizin güzel dualarınızla oluyor her şey Allahı izniyle.dualarınıza dewam edin..

..............

insanlar bir şeyleri kendi üstllerine almak istemeyegörsün.ne olduğunu anlayamadan bi bakmışsın olayın bin metre ilersinde bile değilken ortasına çekilmeye çalışılmışsın.yapmayın şunu Allah aşkına yapmayın..

hayat yalnız sizden ibaret değil birçok insan var etrafımızda.birçok olay ve kişi.yapmayın

Şu olay ne bi türlü anlamadım. :44: Üstüne alınma durumu olmuşta neyi?

bşy diyosun seninle arası olmayan biri üstüne alııyo.sanki hayat kk dan ibaret ya..

bi sürü insan bi sürü olay şu bu var hayatta...

Sen nobette, ben uykuda.. nilufer'in dedigi gibi 'haram geceler'.. evlenince daha zor olcak balli kaymaklim..

tarkanın bazı yönlerini be de sevmem ama onlar önce bi tarkanın tırnağı kadar olabilsin..

adam sesi ve yorumuyla yeter zaten..

yüz güzelliği de bi ayrı.konserde o yeşil gözleri en önden gördüm ışıl ışıl...

bayılmıyorum ona ama sezarın hakkını sezara yani...

Manasız söz duymaktansa, horoz sesi duymayı tercih ederim,
En azından öteceği zamanı bilir.

sende bılıyosunda uyuzluguna yapıyosunnn ıyyy ne gıcık huylu oldun basıma yahuuu uyu uyuzzzzz uyuuuuu sonrda sayınca saydı oluyorum anlayıssız oluyorummm eee ben sana gostermezmıyımmm uyuzz senii

Keşke hamile kalsamda Üçüz gebelik yaşasamda üçüzlerim olsa
Allah'ım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bana nasip eylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…