Doktor neden benimle yine o günkü gibi konuştun ?
Neden bu kadar sıcak ve sempatiksin ?
Sen herkese karşı mı böylesin ?
Pazartesi günü bitsin tedavim. Bir daha randevu al deme bana.
Uzamasın artık, uzamasın ki sesini duyduğumda kitap okuyamaz hale gelmiim. :/
Hem aşık olmak isteyip hem neden saçmalıyorum böyle. :/
Çok temkinliyim. Ben her zaman can acıtandım, canı yanan değil.
Bundan sonra da öyle olmak zorunda.
Senden korktum herhalde.
Yanlış anlıyorum bu kadar hoş konuştuğunda, elimde değil.
İlk defa böyle oldum.
Beni etkileme doktor. Etkileme.
Yazdıklarını kendim yazdım zannedicektim nerdeyseBi zamanlar benim de vardı böyle bi doktorum
Elli kere randevu alıp gitmiştim.Şu gün yine bekliyorum diyordu her gidişimde
Hatta mart gelmişti o zamanlar marteniçka vardır bilmem bilirmisin bileğe takılan kırmızı beyaz bişey.
Kendi ellerimle marteniçka yapıp doktorumun bileğine takmıştımNe cesaretmiş valla ben bile şaşırıyorum şuan kendime
Bir de hep bi temasımız oluyordu.Sırtımı sıvazlamıştı,ellerini saçlarıma götürüp yine gel demişti
O böyle yapınca ben daha çok etkileniyodumEn sonunda o Somali'ye gitti,ben de ona gitmekten vazgeçtim.
Ama hala bir yerde görsem heyecanlanırımNe günlerdi ya
Bu arada burda alıntı yapmak yasak değildir umarım,bunu yazmazsam çatlardım
Bir özlem var içimde uzaklara dogru... Engin denizlere, sana ve aşkımıza... Sisli bir maziden uzakta, yalnızca sana yakın! Gönlümün dalgalarında sevgim kalsın... Bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın...
AhahahaÇok şeker. :)
Kaç yaşındaydın o zamanlar ? Küçüksen benimkiyle senin durumun arasında fark var demektir. :)
O yüzden çok merak ettim.
Evet oldukça fark var çünkü sanırım sen şuan doktoruna aşık olabilirsin ama ben küçücüktüümVe doktor da babam yaşındaydı.O beni kızı gibi görmüştür eminim
Ergenlik işte naparsınAma çok karizmatik adamdı, neredeyse 50sine gelecek hala da yakışıklı
Evet oldukça fark var çünkü sanırım sen şuan doktoruna aşık olabilirsin ama ben küçücüktüümVe doktor da babam yaşındaydı.O beni kızı gibi görmüştür eminim
Ergenlik işte naparsınAma çok karizmatik adamdı, neredeyse 50sine gelecek hala da yakışıklı
kimi insanlara olgun erkekler çekici gelir
ologun erkeklerden hoş abilerden var yani beğendiğim mesela
hugh jackman,şu ejderha dövmeli kızda ki adam hani james bond da da oynuyor birde taşıyıcı filminde ki adam var karizmatik abiler kendileri
Ben kesinlikle olgun erkekleri daha çekici buluyorum.
Saç sakal hafif kırlaşmaya başlamışsa tamamdır
Ve ne çelişki ki şuan sevgilimle aynı yaştayız
Olsun, onu seviyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?