Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yazdıklarını kendim yazdım zannedicektim nerdeyse Bi zamanlar benim de vardı böyle bi doktorum
Elli kere randevu alıp gitmiştim.Şu gün yine bekliyorum diyordu her gidişimde
Hatta mart gelmişti o zamanlar marteniçka vardır bilmem bilirmisin bileğe takılan kırmızı beyaz bişey.
Kendi ellerimle marteniçka yapıp doktorumun bileğine takmıştım Ne cesaretmiş valla ben bile şaşırıyorum şuan kendime
Bir de hep bi temasımız oluyordu.Sırtımı sıvazlamıştı,ellerini saçlarıma götürüp yine gel demişti
O böyle yapınca ben daha çok etkileniyodum En sonunda o Somali'ye gitti,ben de ona gitmekten vazgeçtim.
Ama hala bir yerde görsem heyecanlanırım Ne günlerdi ya
Bu arada burda alıntı yapmak yasak değildir umarım,bunu yazmazsam çatlardım

Ahahaha Çok şeker. :)
Kaç yaşındaydın o zamanlar ? Küçüksen benimkiyle senin durumun arasında fark var demektir. :)
O yüzden çok merak ettim.

Bir özlem var içimde uzaklara dogru... Engin denizlere, sana ve aşkımıza... Sisli bir maziden uzakta, yalnızca sana yakın! Gönlümün dalgalarında sevgim kalsın... Bitmeyen rüyalarımda hep sen varsın...

Ahahaha Çok şeker. :)
Kaç yaşındaydın o zamanlar ? Küçüksen benimkiyle senin durumun arasında fark var demektir. :)
O yüzden çok merak ettim.

Evet oldukça fark var çünkü sanırım sen şuan doktoruna aşık olabilirsin ama ben küçücüktüüm Ve doktor da babam yaşındaydı.O beni kızı gibi görmüştür eminim
Ergenlik işte naparsın Ama çok karizmatik adamdı, neredeyse 50sine gelecek hala da yakışıklı

kimi insanlara olgun erkekler çekici gelir
ologun erkeklerden hoş abilerden var yani beğendiğim mesela
hugh jackman,şu ejderha dövmeli kızda ki adam hani james bond da da oynuyor birde taşıyıcı filminde ki adam var karizmatik abiler kendileri

Son düzenleme:

Heh iyi, şimdi rahatladım. :)

Ben 23üm. O 30 bile değil.

Aşık olma ihtimalim olabilir. Şimdilik çok etkilendiğim kesin ama bu doktorlara güven olmaz.
Başkasına davranışı nasıl görebilsem, anlarım ben özel miyim değil miyim ama göremiyorum. :/
Belli ki çapkın bu adam.
Umut yeşertmek yok. Pzt de görürüm sonra herkes yoluna. :s Napalım.
Bu da öyle bir anıydı der geçerim.

Son düzenleme:

Ben kesinlikle olgun erkekleri daha çekici buluyorum.
Saç sakal hafif kırlaşmaya başlamışsa tamamdır
Ve ne çelişki ki şuan sevgilimle aynı yaştayız
Olsun, onu seviyorum yine de

aynaya bakınca gerçekleri görmen çok iyi olmuş ve bunları kendine itiraf edebilmen..

aşama kaydediyorsun bu harika

Ben kesinlikle olgun erkekleri daha çekici buluyorum.
Saç sakal hafif kırlaşmaya başlamışsa tamamdır
Ve ne çelişki ki şuan sevgilimle aynı yaştayız
Olsun, onu seviyorum yine de

öyle olur zaten ama sanırım her genç kıza kendinden olgun görünümlü karizmetik erkek çekici gelir yani
cool bakış,rahat tavır ben senden bilginim havalarıı heheyyaa süper ya
olsun canım böylesi daha iyi işte yaşıt olmanız

Sergio'm ; fotoğraflarımız harika çıkmış,yakıyormuşuz yine ortalığı...Kuşlar söyledi.

Sergio'm ; fotoğraflarımız harika çıkmış,yakıyormuşuz yine ortalığı...Kuşlar söyledi.

Demek ki beni görsen bir de canlı canlı...

Gözlerini alamayacaksın,nutkun tutulacak......

Zaman gecmiyor bir türlü.
Hala üc hafta var Izmirime kavusmama. :26:
Gideyimde biraz özle beni.

İyi ki yanına ilk gelişimde makyaj yapmıştım.
İlk görüşmede sade olsaydım 2. görüşme için makyaj yaptığımda senin için süslendiğimi sanacaktın.
Zaten havalının tekisin. :)) Nasıl da yüzsüzce telefonumu sen mi istedin dersin ? Ukala şey.
Ben o tür bir kız değilim. Sen iste telefonumu, ben niye isteyecekmişim...

Son düzenleme:
Gunaydin yine sana uyandim, gune senle basladim hamdolsun...

Cok ozledim coook, 1hafta oldu

Son düzenleme:
salak! bosu bosuna kavga ettik.
Sinirlenince de agzindan bal damlamiyor. Ne oldu tatlim? beni de sinirlendirmeyi basarinca elin etegin tutustu? adam ol, benim asabimi bozma. baristik ama yok sana mesaj falan. avcunu yala. afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…