Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün zorluklara güçlüklere rağmen her defasında daha sımsıkı bağlandık birbirimize kördüğüm olduk kördüğümüm seni çok seviyorum o boncuk gözlerinde hayat buldun iyiki varsın

İzmir''i görmekte nasip olucak sanırım çok şaşkınım ve mutluyum

Son düzenleme:
yok öyle cnm

ne yaptıysan onun karşılığını alırsın her zaman..

artık biçok kişi seni tanımış gerçek seni.. iyi ki seninle arkadaşlığımı devam ettirmemişim.

herkes de aynı şeyi söylüyor zaten hakkında,mutlu oldun mu?? kötü biri olduğuna hiç inanmadım ama normal davranmadın hiç.

yolun açık olsun yine de.

birine bişey söylerken önce kendin yapmıycaksın

ama bazılarına da inadına yapıcaksın.öyle düşünmesen bile diğerlerini tenzih ederek

''Unut onu evlat''
diye yazdı reçeteme doktor;
sabah,
öğle,
akşam;
Aşk karınla...

Akşam gelince bir sürpriz yapsan,haftasonu için plan yaptım desen..

Bir kerede ben söylemeden sen düşünsen ne olur?

ulen yan taraftaki insaat iscileri. sabahtan beri elinizdeki aletlerle betonu degil, kafami deldiniz. gelip hepinizi o sicrattiginiz suyla sulayasim var. yeter be!

Herkes fotolarımıza bayıldı, hiç nazar değmesin bize bebeğim biz hiç ayrılmayalım
Şu 1 sene çabucak geçsin ve biz de yuva kuralım

Hayatı...Senaryosu gereği...Rol yapmadan oynamak lazım şekerim...

Bugünlerde bitecek merak etme. Benim ne kadar güçlü olduğumu herkes biliyor... Sen öğrenmediysen sana da öğretirim.

Büyük ihtimalle bunu okuyamayacaksın ama olsun ben yine de sana seslenmek istiyorum. Hani belki İzmir'in akşam meltemi uçurur sözcüklerimi sana diye...
Şimdi öyle uzaklardasın ki...
Mazi de öyle...
Sadece tek tük anılar geçiyor gözlerimin önünden ara ara...
Hani düşerdim,dizlerim yara olurdu... Bazen de hasta olurdum,belim ağrırdı,başım ağrırdı...
Hatırlıyor musun nasıl da kızardın ben daha çok üzülürdüm hastayken benimle ilgilenmek yerine fırça atıyorsun diye.
Açıklama olarak "seni öyle çok seviyorum ki hasta olunca çok üzülüyorum,kendine bakmıyorsun diye sinirleniyorum" derdin. Hiç bir zaman bu cevaba tatmin olmadım ben.
Şimdi bak şimdi!
2 defa öksürsem üzerime titreyen,düşünce moraran bacaklarıma krem süren,hatta şu an kapalı olan sağ gözümü seven öpen biri var hemencik geçsin diye.
Kıyamamaktır aşk, hep diyorum ben...
Diyorum ve ben yine haklı çıkıyorum.

o burayı okumak için can atıyor

ama okutturmazlar adama

nikimi soruyor söylemıyorum..söylesem bılıyorum n'olcagını...
google ye yazıcak nıkımı
ne var ne yok dökülcek ortaya bılıyorum...
keşke böyle bır durum engellenebılse ..

‎"Özür Dileseydi Dönerdim" Demişsin,
Diz Çökeyim Bi Daha Karşıma Çıkma Olur Mu!!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…