Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasılsına cevabım kuru bir iyi oluyor ama iyi değilim...
Yaşatılan hiçbir şeyi hak etmiyoruz senle...
2 erkek arasında kaldım.
Biri babam biri sevdiğim...
Onun hırçınlığı seni bana özletmiyor bile.
Öylesine yordu ki beni yaptıkları.
Birini sindirmeden yaptığı bir ikincisi...
Olmuyor be sevdiğim...
Yapamıyorum sana da anlatamıyorum.
Keşke artık bıktım seni beklemekten desen de arkanı dönüp gitsen.
Bu yük altında olmaktan boğuluyorum.
Allah'ım bir çıkış yolu göstersin çünkü artık dayanamıyorum....

Bende seni cok cok cok cok seviyorum,
Sen sev, sen asik ol, sen yarim ol, ama sadece sen ol, baskasinda gozum yok gonlum yok
bunlari gozlerine bakarak soylemeyi okadar cok isterdimki, ama sadece sen ol.
Baskasina bakmak istemem, soylemekte istemem
ahhh imkansiz asklardan nefret ediyorum

İlk defa sahip çıktım sana,ilk kez kıskandım seni.İlk kez izin veriyorum beni biraz tanımana.Biz bir senedir sevgili diildik aslında bugün başlıyor bizim ilişkimiz.İyi ki kafamın karışıklığından bırakmadım ellerini.Aksine sımsıkı sarıldım sana bugün.Biz iyi geldik birbirimize biz iyiyiz böyle.Hani ilk buluştuğumuz gün demiştin ya bana'Beni sana Allah gönderdi' diye inanmıştım o an zaten.Aradan bir buçuk seneye yakın zaman geçti o inancım eskisinden çok daha güçlü şimdi.Sen-ben diil,biz olmalıyız bu hayatta.Yoksa çevremizdeki karanlık yutucak bizi.Birbirimizden başka kimsemiz yok.Senin arkadaşın,sevgilin,kardeşin,annen,hayatın benim.Sen de benim için öylesin.Daha önce ben bir tercih yapmıştım tüm pislikleri,yanlış arkadaşları geride bırakmıştım senin için.Bugün aynı tercih zamanında sen de beni seçtin.Teşekkür ederim beni ilk kez gerçekten dinlediğin için.Savrulup gitmene izin vermicem.Sıkıca tutalım birbirimizi...

Ne soylesem anlamayacaksin ki.. en iyisi susmak. Ben galiba bir yerlerde yanlis yapiyorum...

Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin !
Grisi yoktur aşkın,
Ya siyahı, ya beyazı seçeceksin...

Şems-i Tebrizi
keşke biraz empati yapabilseydin , herşey o kadar güzel olabilirdi ki..... ....

Son düzenleme:
iyiyim..
ben çok iyiyim..
ben iyi biriyim..
sadece SENİ unutamıyorum
he bir de uyuyamıyorum..

Benim fedakar annem ve babam yine yaptiniz yapacaginizi
Ne diyim ki ne sansli bir evladim.Umarim sizler kadar iyi bir anne ve baba olabiliriz.Dunya ustunde esi benzeri olmayan insanlar,canim size fedaa.

Son düzenleme:
yoo ben aynı benim..aylarca görmediğim insanları görünce hiç samimiyetsizsin demiyorlar...acaba sen öylesin ondan olabilir mi?
hep uyanın geçinen tarafsın idare ediyorum Allah rızası için..öküz altında buzağa aramaktan vazgeç bence..

onca sıkıntı yaşadım sen gülücükler dağıtırken bir sitem etmedim..kendi halimdeyim,tek başınayım ohhh ne güzel..ve
görmek istediklerimi görücem sırasıylaaaa

seni de görmek istiyordum ama düşünsem iyi olcak sanırım:44:

Şansımız yaver gitsin Allahım nolurr engeller kalksın aradan ve önümüzde ki haftayı rüya gibi geçirebilelim

Benden artık seni umursamamı bekleme. Seviyorum evet ama bil ki hiçbi şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü ben böyle istiyorum!!!

yarın kollarındayımmmm

yeniden doğacak güneşin bir anlamı var... hem tatil hem de sen

çok güzel geldiniz be paşammmmm

Farzet ki güzelsin,hoşsun,temiz kalplisin!..Bunlardan yoksun olduğun için tehlikelisin !..

Bİtmeyen bir aşk bizimki bitemeyen
okadar acıya gögüs gerdik ama birazdaha dayanamadın papatyam deyişin her sabah kulaklarımda neden yankılanıyor eski aşkım??
nezaman bitecek bu yangın,
10 yıl geçti aradan
100 yılda geçse susmayacak sessiz çığlıklarımız biliyorum
gözümü açıyorum sen, kapatıyorum sen, 24 saat zihnimde sen, yanıyorum eski aşkım içim yanıyor heran
hayat başkalarına güzel
birkere sarılıverseydik şuan, an dursa, biz dursak, herşey dursa, zihnim sussa,
Keşke herşey bambaşka olsa papatyalar açsa, güneş coşsa
Keşke herşey bambaşka olsa......

Yok artık müstakil ev temizliği için komşudan mı yardım isticem...Deli muamemlesi yaparlar adama

Hem hiç yakışık almaz,çok ayıp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…