Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendini o kadar çok metediyorsun ki ...seni tanımasam ben bile inanıcam o derece yani

Gitmek " fiilinin tüm hallerini nakış nakış işledin, solumun çıkmaz sokaklarında rehin aldın aklımı.
Senin için ben;
" Vazgeçilmesi caiz bir sevap ağacının, kuru dallarında kendini asan,
Sen diye başlayan her cümlenin sonunda susan
Ve;
" Çaresiz " ön adlı bir romanın, "umutsuz" lakaplı O kahraman yamağından farksızdım...

Ve hakkım geçmesin diye günah defterine,
Haksızdan bir ikiz kadar
farksızdım..

Bu sefer daha da ağır bir özlem kapımda...seni çok seviyorum ama çok uzaklara da gitmek zorundayım....

Ot olmaktan kurtardın beni. Çok sağol.
Sayende aşk şarkıları dinleyebiliyorum çoookkk uzun bir aradan sonra.
Dinlediğim her slow melodi anlamlı geliyor.
Oooooffff... Ne uyuyabiliyorum, ne bir şeyler yiyesim geliyor...
Ne hale düştük.

Her şey 1 gün sonra netleşecek neyse ki.

Son düzenleme:
niye her şeyi üzerine ısrarla almakta bu kadar ısrarcısın?

tek sen mi varsın şu hayatta??nedir yani?

her lafın kendinle alakası olduğunu sanıp atlayıp durma öyle.hayat senin etrafında dönmüyo..

anlamadim, ne is?
sana cok bozugum ama aklimdan da cikmiyorsun. Bak yine sabah sana uyandim. Ruyamda sariliyorduk, opusuyorduk. Bilincaltim henuz kabullenemedi sana soguk tavrimi. bende boyle olmak istemiyorum ama elimden bisey gelmiyo. seni seviyorum. bilmiyorum sonumuz ne olacak

Bana daha önce söylediğin sözler yüzünden olmasın ? Ya da bazı insanlarla ittifak kurmaya çalıştığın için ? ( Hakkımda söylediklerinden haberdarım..Kulağıma kadar geldi...)

Değilse bana uzak Allaha yakın olmak istemen beni gayet mutlu eder.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…