Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gece sana aşık olduğum yere gidicem. Sende gelsene oraya... Titretsene yine içimi. Hiç geçmedi biliyor musun heyecanım. Deli gibi özledim seni.

Seninle konuşmak güzeldi.Bir daha görüşmeyecek olmamız ise çok kötüydü.Bugün gezdiğimiz parka gittim, oturduğumuz yere oturdum yine.Hadi aşkım gelsene özledim bak bekliyorum dedim.Baktım, gelen olmadı.Sonra dank etti, sahi biz ayrılmıştık dimi..?

insan bir kandilimi kutlar dimi
kimbilir kimlerinkini kutluyosundur ama işte mubarek gece hadi açmıyım ağzımı bu gece susayım bari
insanlar değişmez diye boşuna dememişler çok çeşit masken var çokk

Son düzenleme:
canım askım ınsallah sınavında cok basarılı olursun sana cok guvenıyorum benım zekı askımya sen olmasan ben ne yaparmısım acaba.....

Bu gece bol bol dua edeceğim ve hakkımda hayırlısını isteyeceğim.Çünkü artık seni düşünmekten kendimi düşünemez oldum ve buna müsade etmeyeceğim Sen değerliydin hala değerlisin ama ben daha değerliyim tatlım ANLADIN MI?

Son düzenleme:
Galiba seninle aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyormuş.
Seviyorum seni,hem de 2 yıldır hiç olmadığı kadar net bi şekilde...

Canım annem,babam ve ablama;
Hep yanımda olun.Allah size sağlık versin,başımdan eksik etmesin sizleri.Huzurla,sağlıkla upuzuun yıllar beklesin bizi.
Canıma;
Kılına bile küçücük bi zarar gelmesin,canın yanmasın,yüzün hiç asılmasın.Hep tut elimi.
Hayallerimizi birer birer gerçekleştirelim.
Sizleri benden,beni sizden almasın Allahım.
Çok şey istemıyorum değil mi?

Abarttım yine kusura bakma, çıkıp evime kadar geldin sonuçta akşamın bir vakti. Güleryüz göstermek isterdim ama.. Aması var işte.
Seni uyardığım konularda davranışlarına dikkat et lütfen! Sana surat asmak zorunda bırakma beni!

Suan sana herzAman oldugundan daha cok ihtiaycim var. Gel artikta sev beni.
Sevgine ihtiyacim var sarilmana ihtiyacim var.
Varligina ihtiyacim var. Goz bebeklerinde kendimi gormeye ihtiyacim var.
Bu adaletsiz dunyada suan tek istedigim sensin.
Bosverdim herkes ne hali varsa gorsun. Cok ozledim senin herseyini.
Bi gulusun bi bakisin beni kendime getiricek biliyorum. Benim sana ihtiyacim var.

Bugün neden gelmedin?
Burası bomboş sensiz.
Bugün neden gelmedin?
Yalnızca hayalin kaldı bende.
Sen şimdi benden habersiz uzaklarda,
Yollarımız belki kesişmez asla.
Oysa gelseydin bu akşam gün battığında
Bir umut vardı ama gelmedin.
Bir gün elbet,
Sen ve ben,
Buluşuruz bir deniz kıyısında
Belki de yıllar sonra,
Rastlarım sana mehtaplı bir yaz akşamında...
Ama bugün neden gelmedin?
Bugün neden gelmedin?
Yalnızca hayalin kaldı bende.
Bugün neden gelmedin?

Dünya umrumda değil. Şimdi yok olup gitsem bana ne?!!!
Kafamın içindeki yükten kurtulamadıktan sonra Bodrum mu çare olacak bana?!
Seni gördüğüm güne lanet olsun d.o.k.t.o.r!!
Ne zaman kurtulabilicem sürekli seni düşünmekten.?
Tatil sonrası yanına gelip gelmeme konusunda kararsızım ayrıca. Gelesim var.
Yüzünü görmezsem naparım diye düşünüyorum çünkü. :s

Son düzenleme:
bu klube üyeliğimden sonra diğer sosyal aglar ile olan iletişimimi kestim gercekleri burda yazabiliyo olmak bana huzur veriyo bu klubu tum samımıyetı ıle yorumlarını yapan arkadaşlara cook teşekkür ediyrum farklı pencereler ile yorum yapmama yardımcı oldukları için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…